مواد لازم
آرد.................... 2 پيمانه
آرد ذرت.................. نصف پيمانه
روغن مايع.................3 قاشق غذاخوري
نمك................1 قاشق چايخوري
آب گرم................ به ميزان لازم
كره............... 100 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکی کاپوچینو
مواد مياني خمير
پنير تبريز يا ليقوان .................... یک و نیم پيمانه
پنير گودا.................... 100 گرم
پنير خامه ايي................... 100 گرم
جعفري خرد شده................... نصف پيمانه
ريحان خرد شده.................... نصف پيمانه
تخم مرغ..................1 عدد
نمك و فلفل........................ به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه باقلوا شکلات و نارگیل ؛ یک شیرینی بی نظیر برای عید
روشتهیه
آرد ، آرد ذرت ( يا نشاسته ذرت ) و نمك را در ظرفي الك کرده ، روغن مايع را روي آن ریخته و با نوك انگشت مواد را به خورد هم دهید ، آب گرم را کم کم به آن اضافه افزوده تا مواد خمير شود . خميری که در عین چسبنده نبودن ، باید نرم و لطیف باشد . این خمير را درون کیسه نايلون قرار داده و به مدت نيم ساعت در دماي محيط استراحت دهید . پنير گودا و پنير تبريز يا ليقوان را رنده كرده وبا پنير خامه ا يي ، جعفري ، ريحان خرد شده ، تخم مرغ ، نمك و فلفل كاملاً مخلوط کنید . خمير را روي سطحی که با آرد ذرت پوشیده شده است باز کرده و 8 تا 10 لايه به اندازة قالب مورد نظر ببرید .
كف قالب را چرب كرده ودر آن يك لايه خمير بیندازید . روی خمیر را كمي كره ذوب شده بریزید و از مايه پنير روي آن بپاشید . باز یک لایه خمیر ، کره ذوب شده ، پنیر، این کار را آنقدر تکرار کنید تا قالب پر شود . توجه کنید که لايه آخر حتماً خمير باشد و روي آن هم كره ذوب کرده ریخته و به مدت 30 الی 40 در فر داغ قرارش دهید تا بپزد. در صورت تمایل مي توانيد در این باقلوا از پيازچه خرد شده هم استفاده كنيد.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کیک باقلوا زعفرانی
باقلوا سنتی را حرفه ای درست کنید
تارتلت باقلوا
یادآوری
آرد ذرت همان نشاسته ذرت است كه به اين نام معروف شده است . در صورتي كه از آرد ذرت استفاده می کنید توجه داشته باشید که از نوع زرد يا زبر آن باشد.
منبع : شور و شیرین