Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:34

3
مهر
باقلوای پنير

باقلوای پنير

آرد ، آرد ذرت ( يا نشاسته ذرت ) و نمك را در ظرفي الك کرده ، روغن مايع را روي آن ریخته و با نوك انگشت مواد را به خورد هم دهید ، آب گرم را کم کم به آن اضافه افزوده تا مواد خمير شود . خميری که در عین چسبنده نبودن

مواد لازم

آرد.................... 2 پيمانه

آرد ذرت.................. نصف پيمانه

روغن مايع.................3 قاشق غذاخوري

نمك................1 قاشق چايخوري

آب گرم................ به ميزان لازم

كره............... 100 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکی کاپوچینو

 

 

 

مواد مياني خمير

پنير تبريز يا ليقوان .................... یک و نیم پيمانه

پنير گودا.................... 100 گرم

پنير خامه ايي................... 100 گرم

جعفري خرد شده................... نصف پيمانه

ريحان خرد شده.................... نصف پيمانه

تخم مرغ..................1 عدد

نمك و فلفل........................ به ميزان لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه باقلوا شکلات و نارگیل ؛ یک شیرینی بی نظیر برای عید

 

 

 

روش‌تهیه

آرد ، آرد ذرت ( يا نشاسته ذرت ) و نمك را در ظرفي الك کرده ، روغن مايع را روي آن ریخته و با نوك انگشت مواد را به خورد هم دهید ، آب  گرم را کم کم  به آن اضافه افزوده تا مواد خمير شود . خميری که  در عین چسبنده نبودن ، باید نرم و لطیف باشد . این خمير را درون کیسه نايلون قرار داده و به مدت نيم ساعت در دماي محيط استراحت دهید . پنير گودا و پنير تبريز يا ليقوان را رنده كرده وبا  پنير خامه ا يي ، جعفري ، ريحان خرد شده ، تخم مرغ ، نمك و فلفل كاملاً مخلوط کنید . خمير را روي سطحی  که با آرد ذرت پوشیده شده است  باز کرده و 8 تا 10 لايه به اندازة  قالب مورد نظر ببرید .

كف قالب را چرب كرده ودر آن  يك لايه خمير بیندازید .  روی خمیر را كمي كره ذوب شده  بریزید و از مايه پنير روي آن بپاشید . باز یک لایه خمیر ، کره ذوب شده ، پنیر، این کار را آنقدر تکرار کنید تا قالب پر شود .  توجه کنید که لايه آخر حتماً خمير باشد و روي آن هم كره ذوب کرده ریخته و به مدت 30 الی 40 در فر داغ قرارش دهید تا بپزد. در صورت تمایل مي توانيد در این باقلوا  از پيازچه خرد شده هم استفاده كنيد.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک باقلوا زعفرانی

باقلوا سنتی را حرفه ای درست کنید

تارتلت باقلوا

 

 

 

یادآوری

آرد ذرت همان نشاسته ذرت است كه به اين نام معروف شده است . در صورتي كه از آرد ذرت استفاده می کنید توجه داشته باشید که از نوع  زرد يا زبر آن باشد.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: نشاسته، باقلوا، طرز تهیه، طرز تهیه باقلوا، پنير گودا تعداد بازديد: 169 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز