تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
شیر عسلی....................200 گرم
کره................... 150 گرم
بیسکویت ساده (آسیاب کرده).................. 300 گرم
مربا ی آلبالو بدون شربت (خرد کرده).................. 125گرم
پوست پرتقال شکری (خرد کرده) .....................150گرم
پسته برشته و خرد کرده...............100 گرم
بادام برشته و خرد کرده................. 125 گرم
پودر نارگیل...................65 گرم
شکلات سفید خرد کرده................. 250 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چند نوع دسر با بستنی
روش تهیه
قالب سلیکونی مربع را به گنجایش تقریبی هر یک 60 میلیلیتر چرب کنید. کره و شیر عسلی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود. آنگاه پودر بیسکویت، مربای آلبالو، پوست پرتقال شکری، پسته و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید و مخلوط کره و شیر عسلی را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. سپس این مخلوط را در حفرههای قالب بریزید و فشرده کنید و قالب را 3 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا شیرینیها را از قالب جدا نمائید و شکلات سفید را به روش بنماری آب کنید. اکنون شیرینی ها را درون شکلات بغلتانید و روی کاغذ روغنی قرار دهید تا شکلات ببندد. در صورت دلخواه، روی شیرینی را با رنگهای خوراکی و شکلات بیارائید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه لگیمات + شیرینی خوشمزه و پرطرفدار عربی
کوکی برانیز
طرز تهیه کوکی کاپوچینو
طرز تهیه کلوچه براونی؛ برای عاشقان شکلات