Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 19:42

28
تیر
شیرینی آجیل و میوه

شیرینی آجیل و میوه

قالب سلیکونی مربع را به گنجایش تقریبی هر یک 60 میلی‌لیتر چرب کنید. کره و شیر عسلی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود. آن‌گاه پودر بیسکویت، مربای آلبالو، پوست پرتقال شکری، پسته و پودر نارگیل

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

شیر عسلی....................200 گرم

کره................... 150 گرم

بیسکویت ساده (آسیاب کرده).................. 300 گرم

مربا ی آلبالو بدون شربت (خرد کرده).................. 125گرم

پوست پرتقال شکری (خرد کرده)  .....................150گرم

پسته برشته و خرد کرده...............100 گرم

بادام برشته و خرد کرده................. 125 گرم

پودر نارگیل...................65 گرم

شکلات سفید خرد کرده................. 250 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه چند نوع دسر با بستنی

 

 

روش تهیه

قالب سلیکونی مربع را به گنجایش تقریبی هر یک 60 میلی‌لیتر  چرب کنید.  کره و شیر عسلی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود. آن‌گاه پودر بیسکویت، مربای آلبالو، پوست پرتقال شکری، پسته و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید و مخلوط کره و شیر عسلی را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. سپس این مخلوط را در  حفره‌های قالب بریزید و فشرده کنید و قالب را 3 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا شیرینی‌ها را از قالب جدا نمائید و شکلات سفید را به روش بن‌ماری آب کنید. اکنون شیرینی ها را درون شکلات بغلتانید و روی کاغذ روغنی قرار دهید تا  شکلات ببندد.  در صورت دلخواه، روی شیرینی را  با رنگ‌های خوراکی و شکلات بیارائید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه لگیمات + شیرینی خوشمزه و پرطرفدار عربی

کوکی برانیز

طرز تهیه کوکی کاپوچینو

 طرز تهیه کلوچه براونی؛ برای عاشقان شکلات

 

 

برچسب ها: بیسکویت، شیرینی، شکلات سفید، طرز تهیه شیرینی، شیرینی خانگی، پودر نارگیل تعداد بازديد: 169 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز