لگیمات نوعی شیرینی عربی میباشد که اصلش مربوط میشه به کشور کویت و بسیار خوشمزه اس و تو شهرهای جنوبی پای ثابت سفره افطاره امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.
در ادامه با طرز پخت شیرینی خوشمزه و پرطرفدار عربی آشنا میشوید.
مواد لازم برای پخت لیگمات:
- یک لیوان آرد سفید
- یک عدد تخم مرغ
- سه قاشق مرباخوری آرد برنج
- یک قاشق مرباخوری پکینگ پودر
- یک قاشق غذاخوری مایه خمیر فوری
- یک قاشق غذاخوری ماست
ـ آب به مقدار لازم
طرز تهیه لیگمات:
- ابتدا تخم مرغ را با ماست و خمیرفوری و آرد برنج و پکینگ پودر خوب مخلوط کنید. سپس آرد را اضافه و خمیر را مخلوط ورز دهید.
- اگرکه خمیر سفت بود کمی آب هم به آن اضافه کنید. تا خمیر رقیق شود (توجه شود که خمیر باید حتما مانند ماست رقیق باشد). خمیر را به مدت یک ساعت در جای گرمی گذاشته تا خمیرحجیم شود.
- روغن را داخل تابه بریزید. بعد مایه به دست آمده را با قاشق بر داشته و در روغن داغ شده بریزید. خمیردرداخل تابه پف کند و به اندازه گردویی بزرگ میشود. باید شیرینی کمی طلایی رنگ شود. وقتی که شیرینیها آماده شده در شهد قرار داده وبعد در صافی بریزید تا شهد اضافه آن گرفته شود. با پودر پسته ویا نارگیل تزیین کنید.
طرز تهیه شیره لیگمات
یک لیوان شکر را با دو لیوان آب مخلوط میکنیم و کمی زعفران و گلاب را هم به آن اضافه میکنیم و روی گاز با حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیاید و مواد مثل عسل غلیظ شود.
منبع: الکوثر