Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 22:58

7
اردیبهشت
شيرينی خشك با طعم هل

شيرينی خشك با طعم هل

روغن جامد را با همزن برقي كمي بزنيد و پودر قند را به آن اضافه كنيد و خوب با همزن بزنيد. سپس زرده‌هاي تخم‌مرغ را يكي ‌يكي اضافه كنيد و در آخر سفيدة تخم‌مرغ را بيفزاييد تا خوب مخلوط شود.

مواد لازم

روغن جامد...................250 تا 300 گرم

پودر قند................ 250 تا 300 گرم

زردة تخم‌مرغ .....................3 عدد

سفيدة تخم‌مرغ..................... 1 عدد

پودر هل................. 1 قاشق سوپخوري

ماست..................1 پيمانه سر خالي

آرد....................700 تا 750 گرم

بكينگ‌پودر .........................1 قاشق مرباخوري

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه شیرینی قارچی

 

 

مواد لازم براي روية شيريني:

تخم‌مرغ..................... 1 عدد

زعفران................. 2 قاشق چايخوري

خلال پسته ...................به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

کیک زبرا + طرز تهیه

 

 

روش‌تهیه

روغن جامد را با همزن برقي كمي بزنيد و پودر قند را به آن اضافه كنيد و خوب با همزن بزنيد. سپس زرده‌هاي تخم‌مرغ را يكي ‌يكي اضافه كنيد و در آخر سفيدة تخم‌مرغ را بيفزاييد تا خوب مخلوط شود. پودر هل را اضافه كرده سپس ماست را به مخلوط افزوده و هم بزنيد. آرد و بكينگ‌پودر را به مواد اضافه كنيد و خوب ورز دهيد. سپس به خمير حدود نيم ساعت استراحت دهيد. از خمير به اندازه يك گردو برداشته، در كف دست گرد كرده و در سيني فر بچينيد. با ته يك استكان و يا با مهر نان برنجي روي آن طرح بيندازيد. سپس مواد رويه را كه شامل تخم‌مرغ و زعفران است را با هم مخلوط كرده و آن را با قلمو روي شيريني‌ها بزنيد و پودر پسته را روي آن بپاشيد.

شيريني را در دماي 200 درجة سانتيگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بگذاريد تا روي آن كمي طلايي شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شیرینی، آموزش شیرینی پزی، شیرینی خشک، طرز تهیه شیرینی، شیرینی خانگی، شیرینی تر تعداد بازديد: 135 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز