مواد لازم
روغن جامد...................250 تا 300 گرم
پودر قند................ 250 تا 300 گرم
زردة تخممرغ .....................3 عدد
سفيدة تخممرغ..................... 1 عدد
پودر هل................. 1 قاشق سوپخوري
ماست..................1 پيمانه سر خالي
آرد....................700 تا 750 گرم
بكينگپودر .........................1 قاشق مرباخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی قارچی
مواد لازم براي روية شيريني:
تخممرغ..................... 1 عدد
زعفران................. 2 قاشق چايخوري
خلال پسته ...................به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
کیک زبرا + طرز تهیه
روشتهیه
روغن جامد را با همزن برقي كمي بزنيد و پودر قند را به آن اضافه كنيد و خوب با همزن بزنيد. سپس زردههاي تخممرغ را يكي يكي اضافه كنيد و در آخر سفيدة تخممرغ را بيفزاييد تا خوب مخلوط شود. پودر هل را اضافه كرده سپس ماست را به مخلوط افزوده و هم بزنيد. آرد و بكينگپودر را به مواد اضافه كنيد و خوب ورز دهيد. سپس به خمير حدود نيم ساعت استراحت دهيد. از خمير به اندازه يك گردو برداشته، در كف دست گرد كرده و در سيني فر بچينيد. با ته يك استكان و يا با مهر نان برنجي روي آن طرح بيندازيد. سپس مواد رويه را كه شامل تخممرغ و زعفران است را با هم مخلوط كرده و آن را با قلمو روي شيرينيها بزنيد و پودر پسته را روي آن بپاشيد.
شيريني را در دماي 200 درجة سانتيگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بگذاريد تا روي آن كمي طلايي شود.