Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 07:54

22
اسفند
طرز تهیه شیرینی قارچی

طرز تهیه شیرینی قارچی

شیرینی قارچی یکی از خوشمره ترین و ساده ترین شیرینی های خشک است که می توانید در منزل تان به عنوان یک شیرینی خشک نوروزی درست کنید

مواد اولیه تهیه شیرینی قارچی برای 15 نفر

آرد نشاسته ذرت : (یا ۳۰۰ گرم آرد نشاسته ذرت و ۱۰۰ گرم آرد سفید) ۴۰۰ گرم

پودر قند : ۱ لیوان

وانیل : یک سوم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر : نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ : 2 عدد

کره مارگارین : ۱۰۰ گرم

پودر کاکائو : مقداری

بیشتربخوانید:

کیک زبرا + طرز تهیه

 

 

طرز تهیه شیرینی قارچی

طرز تهیه شیرینی قارچی

پودر قند ، تخم مرغ و کره ( در دمای محیط ) را با وانیل آنقدر می زنیم تا کرم رنگ شود .

بیکینگ پودر و آرد را با هم الک کنید .

آرد را به مواد اضافه کنید و کمی ورز دهید ، البته نه زیاد که شیرینی به روغن می افتد .

اگر موادمان چسبناک بود از آرد شیرینی کمی روی آن بپاشید و کمی ورز دهید تا حالت چسبندگی آن رفع شود .

از مواد به اندازه گردو یا کمی کوچکتر برداشته بین دستان خود گوله کنید و روی ورق روغنی توی سینی فر بگذارید .

سر شیشه نوشابه یا هر شیشه دیگه ای رو داخل پودر کاکائو زده سپس روی خمیرتان فشار دهید .

حالا یک قارچ خوشگل دارید . دمای فر ۱۷۵ درجه مدت پخت ۱۵ دقیقهاز این مقدار دستور حدودا ۳۰ عدد قارچ درست می شود .

بیشتربخوانید:

طرز تهیه باقلوا شکلات و نارگیل ؛ یک شیرینی بی نظیر برای عید

 

 

برچسب ها: شیرینی، عید نوروز، شیرینی خانگی تعداد بازديد: 373 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز