به گزارش غذاپز، کیک زبرا یکی از کیکهای پرطرفدار خونگیه که راه راه بودنش باعث تفاوتش با بقیه کیکها شده. این کیک اسفنجی به عنوان صبحانه و یا عصرانه سرو می شود اگه بخواهییم طرح کلی کیکمان تمیز دربیاید باید دقت و حوصله زیادی داشته باشیم.ما بهتون نکات پخت این کیک متفاوت و جذاب رو آموزش میدیم پس قدم به قدم ما رو دنبال کنین.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کاپ کیک وگان شکلاتی
مواد لازم
۳ پیمانه............... آرد (سفید)
۱ پیمانه............... شیر
۱ پیمانه............... شکر
۱ پیمانه........... روغن (مایع)
۲ قاشق غذا خوری................. پودر کاکائو
۱ قاشق مربا خوری ..............بیکینگ پودر
۱/۴ قاشق مربا خوری.............. وانیل
۳ عدد.............. تخم مرغ
دستور تهیه
تخم مرغ هامون رو توی ظرف مناسب میشکنیم و شکرمون رو بهش اضافه میکنیم. همین طور وانیل رو بهش اضافه میکنیم و خوب با همزن هم میزنیم تا پف کنه و یک دست بشه.
برای این که به بافت مورد نظرمون برسیم باید با استفاده از همزن برقی به مدت پنج دقیقه با دور بالا هم میزنیم تا کاملا پف کنه و کرم رنگ بشه.
وقتی که به بافت مورد نظرمون رسیدیم، روغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب روغن مایع توی ترکیب مون هم بخوره و یک دست بشه.
شیرمون رو به ترکیب اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و موادمون رو یک دست میکنیم.
آرد سفیدمون رو سه بار الک میکنیم تا خوب و یک دست بشه و گلولهای داخلش باقی نمونه. دو قاشق غذا خوری از آردمون رو بر میداریم. بکینگ پودر رو هم به آرد سفیدمون اضافه میکنیم و باز هم یک بار دیگه الک میکنیم.
در چند مرحله آرد و بکینگ پودرمون رو به مواد کیک اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا موادمون یک دست بشه. وقتی که به این مرحله رسیدیم مواد کیکمون رو توی دو تا کاسه نصف میکنیم.
به یک کاسه آرد سفید اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یک دست بشه و به کاسه دیگه پودر کاکائو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یک دست بشه.
قالبمون رو خوب چرب میکنیم و کاغذ روغنی تهش قرار میدیم.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کیک هویج بدون فر؛ پرطرفدار و خوشمزه
مرحله دوم:
از مواد کیک با ملاقه کوچیک بر میداریم و وسط قالب میریزیم و اصلا صافش نمیکنیم. یک ملاقه از مواد کیک سفید یا معمولی و یک ملاقه از مواد کیک کاکائویی روی مواد کیک سفید میریزیم.
اینکار رو تا آخر ادامهی دیم تا مواد کیکمون تموم بشه. وقتی که تموم شد حالا قالب رو کمی تکون میدیم تا حبابهای کیک در بیاد.
فر رو از قبل روشن میکنیم و دما رو روی صد و هشتاد درجه سانتی گراد قرار میدیم و میذاریم تا بمونه و خوب گرم بشه تا کیک مون به خوبی بپزه و بتونه یک دست پخته بشه.
قالب کیک رو توی فر قرار میدیم و میذاریم تا به مدت چهل و پنج دقیقه داخل فر باقی بمونه و خوب مغز پخت بشه.
بعد از سپری شدن مدت زمان لازم برای پخت کیک زبرامون حالا کیک رو از فر در میاریم و میذاریم تا خوب خنک بشه
وقتی که خوب خنک شد حالا اون رو از قالب در میاریم و کاغذ روغنی تهش رو جدا میکنیم. کیک رو توی ظرف مناسب قرار میدیم و سرو میکنیم.
نکات مهم
راز خوشمزگی:
۱. اگه فر خوب گرم نشه یا سرد باشه و کیک رو توش قرار بدیم تا بپزه کیک مون یک دست نمیپزه. زیر و روش میسوزه و مغزش خام و آبکی میشه. باید فر خوب داغ بشه تا گرما تا مغز کیک نفوذ کنه و کیک بپزه.