Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 09:28

22
فروردین
طرز تهیه خرما شکم پر، یک دسر عالی برای افطار

طرز تهیه خرما شکم پر، یک دسر عالی برای افطار

خرما یکی از خوراکی های مقوی و مناسب برای سفره افطار ماه رمضان است. یکی از دسرهایی که می توانید با خرما برای سفره افطارتان درست کنید، خرما شکن پر است

مواد لازم برای تهیه خرما شکم پر

خمیر بادام : 1/4 فنجان

خرما پیارم درشت : به تعداد لازم

مغز بادام درسته خام : به تعداد لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه اسلایس خرما و بادام، یک دسر خوشمره برای افطار



طرز تهیه خرما شکم پر

خرماها را بعد از شستن بگذارید تا کاملا خشک شوند.

سپس با چاقو به آرامی از هم باز کرده و هسته آن را در آورید.

به آرامی خرما را از هم باز کرده و یک برش از خمیر بادام درون خرما قرار دهید و یک بادام روی آن قرار دهید.

برای یک ساعت خرماها را درون یخچال قرار داده و سپس سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر بادام

بادام پوست کنده : 1 و 1/2 پیمانه

پودر قند : 1 ‌و 1/2 پیمانه

سفیده تخم مرغ : 1 عدد

عصاره بادام : 1 قاشق چایخوری

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش گوشت و خرما

 

 

طرز تهیه خمیر بادام

اگر به بادام پوست کنده دسترسی ندارید می‌توانید بادام‌ها را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش بریزید و بعد پوست آنها را جدا کنید. در این صورت قبل از شروع به تهیه خمیر، صبر کنید تا بادام‌ها کاملاً خشک شوند و بعد آنها را اندازه‌گیری کنید.

حال بادام‌های پوست‌کنده را در آسیاب یا غذاساز آسیاب کنید تا کاملاً پودر شوند (حدود ۱ دقیقه). طبیعی است که گلوله‌های به هم چسبیده‌ای در پودر بادام مشاهده شود. این به دلیل وجود روغن در بادام است. پس نگران نباشید و به انجام مراحل ادامه بدهید.

سپس، سفیده تخم مرغ، پودر قند و عصاره بادام را اضافه کنید و دوباره غذاساز یا آسیاب را روشن کنید و یکی دو دقیقه بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

روی سطح صاف و تمیزی کمی پودر قند بپاشید. مایه آماده شده را روی سطح قرار دهید. کمی آن را ورز بدهید و سپس آن را به شکل استوانه‌ای در بیاورید و داخل سلفون یا کیسه پلاستیکی بپیچید.

حدود ۱ ساعت خمیر را در یخچال قرار دهید تا سفت و آماده مصرف شود. می‌توانید خمیر بادام را تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

 بیشتر بخوانید:

کیک هویج بدون نیاز به فر + دستور تهیه

 

برچسب ها: ماه رمضان، خرما تعداد بازديد: 145 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز