آرد سفید : 2 و 1/2 فنجان یا 350 گرم
آرد سمولینا : 2 فنجان یا 330 گرم
کره : ذوب شده : 100 گرم
روغن : 150 گرم
آب : 3/4 فنجان
گلاب : 2 قاشق غذاخوری
بیشتربخوانید:
اسلایس شکلات و بادام زمینی
مواد لازم برای لایه میانی اسلایس خرما و بادام
خرما خشک خرد شده : 750 گرم
کره : 50 گرم
شیر عسلی غلیط نستله : 400 گرم
کنجد : 50 گرم
جوز هندی : 1 قاشق چایخوری
بادام زمینی : 100 گرم
بیشتربخوانید:
اسلایس زرد آلو
در یک کاسه آرد سفید، آرد سمولینا، کره ذوب شده و روغن را مخلوط کرده و ورز دهید.
آب و گلاب را با هم مخلوط کرده و کم کم به خمیر اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید.
در یک کاسه خرما له شده، شیر غلیظ شده با نستله را با هم مخلوط کنید. سپس بادام زمینی خرد شده و کنجد و جوز هندی را اضافه کرده و مخلوط کندی تا خمیری شکل شود.
خمیر آرد را به دو قسمت تقسیم کنید و یک قسمت را درون ظرف چرب شده با کره بریزید.
مقداری از مخلوط خرما را روی خمیر ریخته و صاف کنید.
روی مخلوط خرما یک لایه از خمیر بریزید.
سینی را برای 20 تا 25 دقیقه درون فر با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید.
بعد از سرد شدن با چاقوی تیز آن را برش دهید.