Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 08:25

20
فروردین
طرز تهیه اسلایس خرما و بادام، یک دسر خوشمره برای افطار

طرز تهیه اسلایس خرما و بادام، یک دسر خوشمره برای افطار

خرما یکی از خوراکی های اصلی ماه رمضان است که می توانید با آن دسرهای خوشمزه و مقوی ای برای افطار ماه رمضان درست کنید. اسلایس خرما و بادام یکی از این دسرهای خوش طعم است که طرز تهیه آن را در این مقاله به شما آموزش می دهیم

مواد لازم برای تهیه اسلایس خرما و بادام

آرد سفید : 2 و 1/2 فنجان یا 350 گرم

آرد سمولینا : 2 فنجان یا 330 گرم

کره : ذوب شده : 100 گرم

روغن : 150 گرم

آب : 3/4 فنجان

گلاب : 2 قاشق غذاخوری

بیشتربخوانید:

اسلایس شکلات و بادام زمینی

 

 

مواد لازم برای لایه میانی اسلایس خرما و بادام

خرما خشک خرد شده : 750 گرم

کره : 50 گرم

شیر عسلی غلیط نستله : 400 گرم

کنجد : 50 گرم

جوز هندی : 1 قاشق چایخوری

بادام زمینی : 100 گرم

بیشتربخوانید:
اسلایس زرد آلو

 

 

در یک کاسه آرد سفید، آرد سمولینا، کره ذوب شده و روغن را مخلوط کرده و ورز دهید.

آب و گلاب را با هم مخلوط کرده و کم کم به خمیر اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید.

در یک کاسه خرما له شده، شیر غلیظ شده با نستله را با هم مخلوط کنید. سپس بادام زمینی خرد شده و کنجد و جوز هندی را اضافه کرده و مخلوط کندی تا خمیری شکل شود.

خمیر آرد را به دو قسمت تقسیم کنید و یک قسمت را درون ظرف چرب شده با کره بریزید.

مقداری از مخلوط خرما را روی خمیر ریخته و صاف کنید.

روی مخلوط خرما یک لایه از خمیر بریزید.

سینی را برای 20 تا 25 دقیقه درون فر با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید.

بعد از سرد شدن با چاقوی تیز آن را برش دهید.

 

 

برچسب ها: ماه رمضان، افطار، اسلایس، اسلایس خرما و بادام تعداد بازديد: 222 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز