Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:25

11
تیر
طرز تهیه خورش گوشت و خرما

طرز تهیه خورش گوشت و خرما

در گزارش زیر طرز تهیه خورش گوشت و خرما آموزش داده شده است.

به گزارش تبیان ،امروز قصد داریم طرز تهیه خورش گوشت و خرما را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت بره................. ۴۰۰ گرم

لیمو............... ۱ عدد

ماست.............. ۵۰۰ گرم

روغن کنجد................... یک قاشق چای خوری

سیب زمینی.................. ۱ عدد بزرگ

لوبیا سبز................. ۲۰۰ گرم

خرما................ ۱۵۰ گرم

پیاز................ ۱ عدد

آب................. به مقدار لازم

نمک و فلفل............... به مقدار لازم

 

بیشتربخوانید:

خورش بامیه اصیل؛ خوشمزه و مجلسی

 

 

مواد لازم برای تهیه سالاد:

فلفل قرمز.................. ۱ عدد

خیار................. ۱ عدد کوچک

لیمو................ ۱ عدد

سس و نمک و فلفل................. به مقدار لازم

گشنیز کمی

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش پرتقال با مرغ و گوشت

 

 

 روش تهیه:

* پوست لیمو را با رنده ریز، رنده کنید و آب لیمو را نیز بگیرید.

* گوشت بره را در پوست رنده شده و آب لیمو و ماست، به مدت ۳۰ دقیقه بخوابانید.

* در این مدت، سیب زمینی را کاملاً بشویید و بدون آن که پوست آن را بکنید، آن را به اندازه‌ی مکعب‌های دو سانتیمتری خرد نمایید.

* روغن کنجد را گرم کنید و سیب زمینی را داخل آن سرخ نمایید تا طلایی رنگ شود.

* خرما‌ها را نصف کنید و هسته آن‌ها را بیرون بیاورید.

* شاخه‌های انتهای لوبیای سبز را جدا کنید و آن‌ها را بدون این که دانه‌های آن را بیرون بیاورید و یا خرد نمایید، بشویید. سپس لوبیای سبز و خرما را کمی با سیب زمینی، تفت دهید. گوشت را نیز اضافه کنید. به میزان کافی آب بریزید. پیاز را به چهار قسمت برش بزنید و به سایر مواد اضافه نمایید. درب ظرف را ببندید تا آب بجوشد و گوشت روی حرارت ملایم بپزد.

* فلفل قرمز و خیار را کاملاً خرد نمایید. پوست لیمو را رنده کنید و آب آن را نیز بگیرید. سپس طعم آن را با سس و انواع چاشنی‌ها، طبق ذائقه خود تنظیم نمایید.

بعد از پختن غذا، آن را با چند شاخه گشنیز تزئین نمایید و همراه با یک کاسه سالاد، سرو نمایید. این غذا را همراه با برنج و یا به صورت خوراک، همراه با نان، سرو نمایید.

برچسب ها: خورش، طرز تهیه تعداد بازديد: 263 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز