مواد لازم برای مایهی کیک:
آرد سفید گندم........................125 گرم
آرد ذرت..................25 گرم
پودر کاکائو........................یک قاشق چایخوری
بیکینگپودر.................یک قاشق سوپخوری
وانیل.......................یکدوم قاشق چایخوری
شکر.......................100 گرم
کره یا مارگارین...............60 گرم
تخممرغ.................3 عدد
مواد لازم برای رویهی ماست و میوه:
ژلاتین....................10 تا 12 ورق
آب و رندهی پوست................یک عدد لیمو
شکر...................150 گرم
ماست....................یک کیلوگرم
وانیل.................یکدوم قاشق چایخوری
خامهی فرم گرفته..................400 گرم
انار تازه قرمز..................250 گرم
ورق ژلاتین اضافی.................2 ورق
بیشتر بخوانید:
کیک کارامل و گلابی
کیک ماست ایتالیایی
کیک سورپرایز
روشتهیه
وسط آرد را گود كرده، بقیهی مواد را وسط آرد بریزید. با دور یک همزن برقی به مدت 2 دقیقه بزنید تا مایهی لطیف و یکدستی تهیه شود. مایه را در قالب ريخته و با کاردک سطح آن را صاف کنید. سپس در فر با حرارت 180 درجهی سانتیگراد به مدت 15 دقیقه در طبقهی وسط فر بپزید. سپس از فر خارج و بعد از آنکه کیک در قالب کمی خنک شد با چاقو کیک را از قالب جدا کنید و روی پنجره سيمي قرار دهید و کاغذ را از پشت آن جدا کنید. بعد از سرد شدن کیک را در قالب قرار دهید و مایهی رویه را درست کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیز کیک انبه با بیسکوییت پتیبور
ورقههای ژلاتین را در یک ظرف آب سرد قرار دهید تا نرم شوند سپس آنها را برداشته، داخل یکدوم پیمانه آبجوش بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود. در مرحلهی بعد ماست، شکر، وانیل، آب ليمو و رندهی پوست لیمو را با هم مخلوط کنید. 4 قاشق از این مایه را با محلول ژلاتین مخلوط کرده، داخل تمام مایهی ماست ریخته، هم بزنید. در آخر خامهی فرم گرفته را بیفزایید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. روی کیک بکشید و گلها و دانههایی از انار را روی آن بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. در انتها 2 ورق ژلاتین را در آب سرد قرار دهید تا نرم شود. ورقهها را از آب خارج کنید و در 6 قاشق سوپخوری آبجوش بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا رقیق شود حالا با قلمو روی میوهها را ژله بمالید.