Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:05

17
بهمن
کیک ماست و انار

کیک ماست و انار

در یک قالب مستطیل در ابعاد 40 در 30 سانتی‌متر کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ را چرب کنید. برای تهیه‌ی مایه‌ی کیک آرد گندم، آرد ذرت، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر را در کاسه‌ای با هم مخلوط کرده، الک کنید.

مواد لازم برای مایه‌ی کیک:

آرد سفید گندم........................125 گرم

آرد ذرت..................25 گرم

پودر کاکائو........................یک قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر.................یک قاشق سوپخوری

وانیل.......................یک‌دوم قاشق چایخوری

شکر.......................100 گرم

کره یا مارگارین...............60 گرم

تخم‌مرغ.................3 عدد

 

مواد لازم برای رویه‌ی ماست و میوه:

ژلاتین....................10 تا 12 ورق

آب و رنده‌ی پوست................یک عدد لیمو

شکر...................150 گرم

ماست....................یک کیلوگرم

وانیل.................یک‌دوم قاشق چایخوری

خامه‌ی فرم گرفته..................400 گرم

انار تازه قرمز..................250 گرم

ورق ژلاتین اضافی.................2 ورق

 بیشتر بخوانید:

کیک کارامل و گلابی

کیک ماست ایتالیایی

کیک سورپرایز

 

 

روش‌تهیه

 وسط آرد را گود كرده،  بقیه‌ی مواد را وسط آرد بریزید. با دور یک همزن برقی به مدت 2 دقیقه بزنید تا مایه‌ی لطیف و یک‌دستی تهیه شود. مایه را در قالب ريخته و با کاردک سطح آن را صاف کنید. سپس در فر با حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد به مدت 15 دقیقه در طبقه‌ی وسط فر بپزید. سپس از فر خارج و بعد از آن‌که کیک در قالب کمی خنک شد با چاقو کیک را از قالب جدا کنید و روی پنجره سيمي قرار دهید و کاغذ را از پشت آن جدا کنید. بعد از سرد شدن کیک را در قالب قرار دهید و مایه‌ی رویه را درست کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیز کیک انبه با بیسکوییت پتی‌بور

 

ورقه‌های ژلاتین را در یک ظرف آب سرد قرار دهید تا نرم شوند سپس آن‌ها را برداشته، داخل یک‌دوم پیمانه آب‌جوش بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود. در مرحله‌ی بعد ماست، شکر، وانیل، آب ليمو و رنده‌ی پوست لیمو را با هم مخلوط کنید. 4 قاشق از این مایه را با محلول ژلاتین مخلوط کرده، داخل تمام مایه‌ی ماست ریخته، هم بزنید. در آخر خامه‌ی فرم گرفته را بیفزایید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. روی کیک بکشید و گل‌ها و دانه‌هایی از انار را روی آن بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. در انتها 2 ورق ژلاتین را در آب سرد قرار دهید تا نرم شود. ورقه‌ها را از آب خارج کنید و در 6 قاشق سوپخوری آب‌جوش بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا رقیق شود حالا با قلمو روی میوه‌ها را ژله بمالید. 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کیک، کیک رژیمی، کیک انار، تزیین کیک، کیک ماست، کیک خانگی، کیک بدون فر تعداد بازديد: 238 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز