Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:53

8
مهر
طرز تهیه چیز کیک انبه با بیسکوییت پتی‌بور

طرز تهیه چیز کیک انبه با بیسکوییت پتی‌بور

برای خوردن یک چیز کیک خوشمزه با بافتی لطیف و خامه‌ای لازم نیست حتما به شیرینی فروشی‌ها بروید. در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه چیز کیک یخچالی انبه را به شما آموزش دهیم.

 مجله دیجی‌کالا - مریم ابراهیمی: برای خوردن یک چیز کیک خوشمزه با بافتی لطیف و خامه‌ای لازم نیست حتما به شیرینی فروشی‌ها بروید. می‌توانید به راحتی و بدون نیاز به فر با بیسکوییت پتی‌بور، پنیر خامه‌ای، خامه، ژله و مقداری میوه مثل انبه یک چیز کیک یخچالی ساده در خانه تهیه کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه چیز کیک یخچالی انبه را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم

بیسکوییت پتی‌بور..............۱۶۰ گرم

پوره‌ی انبه..........۱ پیمانه

پنیر خامه‌ای.......۳۵۰ گرم

خامه‌ی صبحانه.............۳۵۰ گرم

شکر............سه چهارم پیمانه

کره‌ی ذوب شده................۱۰۰ گرم

پودر ژلاتین..............۲ قاشق غذاخوری

آب خنک..............۸ قاشق غذاخوری

وانیل...........نصف قاشق چای‌خوری

انبه‌ی خردشده برای تزئین.............به میزان لازم

 

 

طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده با بیسکوییت پتی‌بور و انبه

 

طرز تهیه

بیسکوییت پتی‌بور را داخل غذاساز یا میکسر کاملا خرد کنید.

کره‌ی ذوب شده را به بیسکوییت خردشده اضافه کنید و هم بزنید تا مایه حالت چسبندگی پیدا کند.

مخلوط بیسکوییت و کره را کف یک قالب کمربندی بریزید و با پشت قاشق آن را کاملا فشرده و یکدست کنید.

قالب را برای ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا مواد خودش را بگیرد.

پودر ژلاتین را با آب خنک مخلوط کنید. ظرف را روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین به روش بن‌ماری ذوب شود.

پنیر خامه‌ای، خامه صبحانه، شکر و وانیل را با همزن برقی خوب مخلوط کنید.

پوره‌ی انبه را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست شود.

ژلاتین بن‌ماری شده را به مخلوط اضافه کنید و باز هم بزنید.

قالب را فریزر خارج کنید، مایه‌ی چیز کیک را روی بیسکوییت‌های خردشده بریزید و با کاردک سطح آن را صاف کنید.

چیز کیک را برای ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سپس روی آن را با انبه‌ی خردشده تزیین کنید.

برچسب ها: انبه، چیز کیک، چیز کیک انبه، پنیر ماسکارپونه، طرز تهیه چیز کیک انبه، بیسکوییت پتی بور تعداد بازديد: 890 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز