مواد لازم
بیسکوییت پتیبور..............۱۶۰ گرم
پورهی انبه..........۱ پیمانه
پنیر خامهای.......۳۵۰ گرم
خامهی صبحانه.............۳۵۰ گرم
شکر............سه چهارم پیمانه
کرهی ذوب شده................۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین..............۲ قاشق غذاخوری
آب خنک..............۸ قاشق غذاخوری
وانیل...........نصف قاشق چایخوری
انبهی خردشده برای تزئین.............به میزان لازم
طرز تهیه
بیسکوییت پتیبور را داخل غذاساز یا میکسر کاملا خرد کنید.
کرهی ذوب شده را به بیسکوییت خردشده اضافه کنید و هم بزنید تا مایه حالت چسبندگی پیدا کند.
مخلوط بیسکوییت و کره را کف یک قالب کمربندی بریزید و با پشت قاشق آن را کاملا فشرده و یکدست کنید.
قالب را برای ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا مواد خودش را بگیرد.
پودر ژلاتین را با آب خنک مخلوط کنید. ظرف را روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین به روش بنماری ذوب شود.
پنیر خامهای، خامه صبحانه، شکر و وانیل را با همزن برقی خوب مخلوط کنید.
پورهی انبه را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست شود.
ژلاتین بنماری شده را به مخلوط اضافه کنید و باز هم بزنید.
قالب را فریزر خارج کنید، مایهی چیز کیک را روی بیسکوییتهای خردشده بریزید و با کاردک سطح آن را صاف کنید.
چیز کیک را برای ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سپس روی آن را با انبهی خردشده تزیین کنید.