به گزارش کتاب کاله،تارت نوعی شیرینی است که روی آن باز و از مواد پر کننده مانند میوه، مارمالاد و به عنوان غذا مرغ و ماهی برای پوشش آن استفاده میشود. در ادامه به طرز تهیه تارت دبل چاکلت میپردازیم.
مواد لازم برای تهیه تارت دبل چاکلت
پاناکوتای........... یک بسته
خمیر تارت........... طبق دستور
پودر ژلاتین............. یک قاشق سوپخوری
شیر پرچرب .............۷۰ میلیلیتر
شکلات سفید.............۲۰۰ میلیگرم
شکلات تلخ.............۲۰۰ میلیگرم
شکلات چیپسی.............۷۰ میلیگرم
مغزهای تست شده۶۰............ گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چاکلت لاوا کیک با فر و بدون فر
طرز تهیه تارت دبل چاکلت
مرحله اول
خمیر تارت را آماده کنید سپس خمیر را بین دو لایه کیسه نایلونی باز کرده و داخل قالب تارت را بپوشانید و اضافههای آن را جدا کنید. روی خمیر را با فویل آلومینیومی پوشانده و روی آن سرامیک مخصوص پخت بریزید.
قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید تا طلاییرنگ شود.
مرحله دوم
پودر ژلاتین و شیر را در ظرفی نسوز ریخته، روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین کاملاً در شیر حل شود (روش بنماری).
پاناکوتای را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کنید.
نیمی از مخلوط پاناکوتا را با شکلات سفید و بقیه را با شکلات تلخ مخلوط کنید.
پاناکوتای سفید را در قالب تارت ریخته سپس روی آن نیمی از شکلات چیپسی و نیمی از مغزهای تست شده بپاشید. پاناکوتای شکلاتی را روی آن ریخته و مجدداً بقیه شکلات چیپسی و مغزهای تست شده را روی آن بپاشید. تارت دابل چاکلت را در یخچال قرار دهید تا سرد شود. پس از این مدت، از یخچال خارج و در ظرف مناسب سرو کنید.