به گزارش پخت و پز امروز قصد داریم دستور پخت کیک پنبهای شکلاتی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:A
۶۰ گرم.................... آرد کیک (سفید قنادی) حدود ۳ قاشق غذاخوری پر.
۳۰ گرم .....................پودر کاکائو (۲ قاشق غذاخوری پر).
۵۵ میلی لیتر................... روغن مایع (کمی کمتر از ۱/۴ پیمانه یا لیوان فرانسوی دسته دار).
۹۰ میلی لیتر................ شیر (۱/۴ پیمانه).
۵ عدد.................... زرده تخم مرغ.
بیشتربخوانید:
کیک زبرا + طرز تهیه
مواد لازم:B
۵ عدد................. سفیده تخم مرغ.
۹۰ گرم .............شکر (از نصف پیمانه کمی کمتر).
۱ قاشق چایخوری آبلیمو.
۱ پنس ...............نمک
بیشتربخوانید:
مینی کیک های بادام و پسته
طرز تهیه:
۱_ابتدا روغن را کمی گرم کنید و پودر کاکائو و آرد الک شده رو اضافه کنید و با لیسک ویا همزن دستی هم بزنید تا خوب مخلوط شود وبعد بزارید کنار تا خنک شود.
۲_ در ظرف دیگه زردههای تخم مرغ را با همزن خوب بزنید و مخلوط شماره ۱ را به آن اضافه کنید سپس شیر را اضافه وهم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.
۳_ مواد B: سفیدههای تخم مرغ را بهمراه نمک و آبلیمو در یک ظرف ریخته وبا همزن برقی بزنید و در سه مرحله شکر را اضافه کنید وهم بزنید تا شکل خامه فرم گرفته وپفکی شود.
۴_ (مواد B) سفیدهها را کم کم در چند مرحله به مخلوط مایه زردهها اضافه کرده وبا لیسک به شکل دورانی هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود.
۵_ مایه کیک را در قالب که کاغذ روغنی انداخته شده بریزید و بزارید در یک ظرف بزرگتری که آب جوش ریخته شده که تا نصف بدنه قالب کیک (حدود ۱ سانت) برسد و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت تقریبی ۵۰ دقیقه تا کیک پخته شود.
نکته:از قالبی استفاده کنید که آب به داخل آن نفوذ نکند.