Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:39

10
بهمن
طرز تهیه مربای بالنگ

طرز تهیه مربای بالنگ

در گزارش زیر طرز تهیه مربای بالنگ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش ایرنا، مرکبات بهترین و لذیذترین گزینه برای مربا‌ها هستند؛ هم از جهت بوی مطبوعی که دارند هم از جهت طعم و مزه‌شان. بالنگ هم یکی از این مرکبات است که در بین مربا‌ها محبوبیت زیادی دارد.


مواد لازم برای تهیه مربای بالنگ:

بالنگ.............۲ عدد

شکر..............هم وزن بالنگ

گلاب..............یک چهارم لیوان

زعفران دم کرده.............به میزان لازم

 

 

 

 

طرز تهیه و دستور پخت مربای بالنگ:

۱. بالنگ‌هایی را انتخاب کنید که برجستگی کمتری روی پوست داشته باشند تا به سهولت پوست را جدا کنید. برای جدا کردن پوست، از کارد میوه‌خوری تیز استفاده کنید و یک لایه نازک از روی پوست بالنگ بردارید. اگر مقداری از پوست باقی ماند اشکالی ندارد، چون باعث عطر بیشتر مربا می‌شود، اما اگر این مقدار زیاد باشد موجب تلخ شدن مربا می‌شود.

۲. بعد از اینکه پوست را جدا کردید بالنگ را از وسط به دو نیم کنید و بخش داخلی (مغز) را درآورید و آب یکی از بالنگ‌ها را گرفته و صاف کنید که بعداْ به مربا اضافه شود و بخش سفید رنگ پوست که شبیه پنبه است را برای مربا جدا کنید و توسط قیچی یا کارد به قطعات تقریباً ۱ در ۲ سانتی متر ببرید. سعی کنید قطعات کوچک نباشد بعد آن را وزن کنید تا وزن شکر به دست بیاید.

۳. بالنگ را به مدت ۱۲ ساعت در آب خیس کنید. در این مدت مقداری آب جذب می‌کند.

۴. شکر را با دو لیوان آب بجوشانید تا برای مربا آماده باشد.

۵. بعد از ۱۲ ساعت بالنگ‌ها را از آب خارج کنید و با دست فشار دهید تا آب آن گرفته شود سپس در ظرفی آب بریزید و بالنگ‌ها را بجوشانید. دو بار این کار را تکرار کنید تا تلخی مربا گرفته شود. دقت داشته باشید که زیاد نجوشد؛ هر بار ۱۰ دقیقه کافیست. هر چه میزان آب هنگام جوشیدن بیشتر باشد تلخی آن زودتر گرفته می‌شود.

۶. پس از این مرحله بالنگ را روی صافی بریزید و چند بار آب سرد رویش بریزید بعد با دست فشار داده و آبش را بگیرید و در شهد بیندازید. آب صاف شده بالنگ را به جای آبلیمو اضافه کنید (از شکرک زدن شهد غلیظ جلوگیری میکند) شعله را روشن کنید و صبر کنید تا بالنگ کاملاً بپزد و شهد کمی برایش باقی مانده و شیشه‌ای شود. در آخر گلاب و زعفران اضافه کنید و صبر کنید دو سه جوش بزند و شعله را خاموش کنید.

بیشتر بخوانید:

مربای بهارنارنج + طرز تهیه

 

 

برچسب ها: مربا، خواص بالنگ تعداد بازديد: 289 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز