به گزارش مجله کوروش بیسکویت آدمک زنجبیلی یا کوکی، یکی از خوشمزهترین کوکیهایی است که برای آماده کردن آن انتخاب ایدههای جذاب و هیجان انگیز بدون هیچ محدودیتی امکانپذیر است.
برای درست کردن این کوکی خوشمزه، به مواد اولیه سادهای نیاز دارید. اما خلاقیت در اجرای دستور تهیه کوکی زنجبیلی مساوی با خوشمزهتر شدن آن خواهد بود!
بیشتربخوانید:
طرز تهیه بیسکوییت میوهای با طعمی بی نظیر
مواد اولیه مورد نیاز
آرد: ۳ پیمانه
نمک: نصف قاشق چایخوری
کره: نصف پیمانه
شکر: نصف پیمانه
شهدشکر: یک سوم پیمانه
به کینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو تازه: ۱ قاشق چایخوری
پودر قند: ۳ پیمانه
رنگ خوراکی: به میزان لازم
تخم مرغ: ۲ عدد در دمای اتاق
*منظور از پیمانه، پیمانه شیرینیپزی است که هر پیمانه معادل یک لیوان فرانسوی دستهدار است که در همه خانهها پیدا میشود.
فر را روی دما ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. سینیهای فر را با استفاده از کره یا روغن جامد، چرب کنید و کاغذ روغنی را روی سینیها قرار دهید.
در ظرفی مناسب، آرد، نمک و به کینگ پودر را به خوبی مخلوط کنید. حالا در ظرفی دیگر، کره و شکر را با کمک همزن برقی، تا زمانی که خوب پف کند، هم بزنید. تخم مرغ، شهد شکر و وانیل را به همراه آرد، به آرامی اضافه کرده و دوباره ترکیب را به خوبی هم بزنید.
خمیر به دست آمده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت از خمیر را در کیسه فریزری جدا به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب استراحت کند.
خمیرها را از یخچال خارج کنید، آنها را روی سطح صافی که قبلاً آردپاشی کردید، پهن کنید و ورز دادن آن را تا زمانی که به قطر ۲/۱ سانتی متر برسد، ادامه دهید. حالا خمیر آماده است تا آن را قالب گیری کنید. با استفاده از قالبهای مورد علاقهتان، کوکیها را جدا کرده و در سینی فر با فاصله از یکدیگر قرار دهید. کوکیهای قالب گیری شده را به مدت ۵ الی ۶ دقیقه در فر با حرارت ذکر شده، قرار دهید تا طلایی شوند.
پس از طلایی شدن کوکیها، بهتر است تا نیم ساعت به آن اجازه دهید تا خنک شوند.
بیشتربخوانید:
بیسکوییت های دارچینی
مراحل تهیه لایه تزئینی کوکی کریسمس
سفیده تخم مرغ را با آبلیمو ترکیب کنید. به آرامی پودر قند را به این ترکیب اضافه کنید و تا زمانی که یک ترکیب صاف و یکدست داشته باشید، هم زدن را ادامه دهید.
کاسههای مورد نیاز را با توجه به رنگهای تزئینی که انتخاب کردید، کنار بگذارید و ترکیب سفیده تخم مرغ و آبلیمو را به نسبت مساوی با رنگها مخلوط کنید.
با استفاده از قیفهای مناسب (برای هر رنگ یک قیف جداگانه انتخاب کنید) این ترکیب را برای تزئین کوکیها روی بیسکوئیت به شکل دلخواه قرار دهید. برای آماده کردن کوکیهای خوشمزه، میتوانید از پودر قند و ترافل هم استفاده کنید.
فوت و فنهای پخت بیسکوئیت زنجبیلی
* برای رنگ گرفتن ترکیب تزئینی بیسکویت کوکی، ابتدا چاقو را در رنگ خوراکی فرو کنید و بعد مواد را هم بزنید.
* ترکیبات شهد شکر، آب و آبلیمو هستند.
* برای تزئین کوکی از اسمارتیزهای خوشمزه هم استفاده کنید!