، بیسکوییتها و کوکیها همیشه میتوانند عصری شیرین و لذتبخش را برای شما رقم بزنند. حالا در این میان این شیرینی ما به سراغ بیسکوییت میوهای رفتهایم. این شیرینی خوشمزه به ما فرصت میدهد که در روزهایی زمستانی که دلمان برای میوههای رنگارنگ و خوشمزه تابستان تنگ شده، مزه آنها را زیر زبانمان حس کنیم. بیسکوییتهای میوهای را میتوانید با انواع میوه خشک آماده کنید و از عطر و طعم آن لذت ببرید. بعد از خواندن این دستور، حتما این شیرینی پای ثابت دورهمیهای کوچک شما میشود. با ما باشید تا یکی از آسانترین دستورهای تهیه بیسکوییت میوهای را یاد بگیریم.
مواد لازم برای تهیه بیسکوییت میوهای
آرد............... یک و یکسوم فنجان
گردوی خشک شده .................یکونیم فنجان
میوه خشک............. یکونیم فنجان
تخم مرغ.................. یک عدد
نمک ...............نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین............ نصف قاشق چایخوری
کره.................. نصف فنجان
شکر قهوهای................. نصف فنجان
شکر سفید.............. نصف فنجان
عصاره وانیل.............. یک قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
بیسکوییت دو رنگ
بیسکوییت های دارچینی
طرز تهیه بیسکوییت میوهای
قبل از هر کاری دمای فر را روی دمای ۱۷۰ درجه تنظیم کنید. سپس سطح سینی فر با اسپری ملایم روغن چرب کنید، همچنین میتوانید از کاغذ روغنی استفاده کنید.
در یک ظرف خشک متوسط، آرد؛ نمک و جوش شیرین را الک کنید.
در یک ظرف دیگر شکر و کره را مخلوط کنید. آنقدر هم بزنید تا مایعی کاملا سبک و پف دار به دست بیاید. سپس میتوانید تخم مرغ و وانیل را به ظرف اضافه کنید. مواد را کاملا با یکدیگر ترکیب کنید.
در این مرحله مواد خشک را به ترکیب کره شیرین شده اضافه کنید. توجه داشته باشید که بیش از آرد ترکیب نکنید و ورز ندهید. حالا میتوانید میوههای خشک را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
خمیر بیسکویت میوهای را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال نگهداری کنید تا خود را بگیرد.
خمیر بیسکوییت را با استفاده از قاشق روی سطح سینی فرم دهید. خمیرها را با چند سانت فاصله بچینید که در حین پخت به یکدیگر نچسبند. سپس سینی را به فر گرم منتقل کنید.
با توجه به سایز بیسکوییتها و ضخامت آنها، اجازه دهید ۱۲ تا ۱۳ دقیقه در فر بمانند. رنگ خمیر رفته رفته به قهوهای روشن تبدیل میشود.
توجه داشته باشید که اگر بیسکوییتها بیش از حد پخته شوند، خشک و سفت میشوند و قابل جویدن نیستند.
پس در این مرحله باید کاملا مراقب تغییرات خمیر در فر باشید. همچنین دمای دقیق و نوع سینی و کاغذ در این مرحله بسیار موثر است.
زمانیکه متوجه شدید لبههای بیسکوییتها رو به طلایی قهوهای میروند، باید آنها را از گاز خارج کنید.
پس از خروج بیسکوییتهای میوهای از گاز، ده دقیقه به آنها زمان بدهید تا کاملا خنک شوند.
نکات تکمیلی
زمان پخت بیسکوییت میوهای در فرهای مختلف متفاوت است.
اگر خمیر مدت بیشتری در یخچال بماند نتیجه نهایی کار عالیتر میشود.
در حین پخت بیسکوییتها چندتایی از آنها را امتحان کنید تا مطمئن شوید زمان پخت درست است.
پس از خارج کردن بیسکوییتها از فر، اجازه دهید کاملا سرد شوند و سپس آنها را امتحان کنید؛ تا مطمئن شوید هنوز هم نرم و جویدنی هستند.
شما میتوانید از ترکیب میوههایی که دوست دارید استفاده کنید.
میتوانید برای روی بیسکوییت سس شکلاتی تهیه کرده یا کنار آن سرو کنید.
این بیسکوییت خانگی را اگر کمشیرین تهیه کنید، به خاطر میوه خشک و گردو، تنقلاتی مفید سالم به خصوص برای بچه مدرسهایها است.
منبع: کتاب کاله