Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:12

23
اسفند
بیسکوییت های دارچینی

بیسکوییت های دارچینی

طرز تهیه بیسکوییت های دارچینی

بیسکوییت های دارچینی

 

 

 مواد لازم برای 30 عدد:

 

كره........................................ ۶۰ گرم

گلدن سیروپ ...........................۸۰ میلی‌لیتر

شكر قهوه‌ای............................ ۲ قاشق سوپخوری

شكر سفید.............................. ۲ قاشق سوپخوری

آرد...................................... ۲۲۵ گرم

پودر دارچین............................. ۳ قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

كره، گلدن سیروپ و مخلوط هر دو شكر را در قابلمه‌ی كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد نامبرده با هم مخلوط شوند. سپس در حدود ۵ دقیقه صبر كنید تا مواد كمی خنك شوند. بعد از خنك شدن، آ‌رد و پودر دارچین را بیفزائید و به شكل خمیر درآ‌ورید. حالا هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و در دست گرد كنید تا به شكل توپ درآ‌ید و در سینی چربكرده، به فاصله‌ی ۲ سانتیمتر از یكدیگر قرار دهید. بعد به كمك چنگال خطوطی بر روی توپ‌ها ایجاد كنید و كمی روی آ‌ن‌ها را تخت كنید. اینك بیسكویت‌ها را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت ۱۵ دقیقه بپزید و پس از خنك شدن، در ظرف در دار نگهداری كنید.

 

یادآ‌وری: گلدن سیروپ [Menu]رسزشژ ذححدرب[Menu] شربت طلائی، از كارامل كردن شكر و افزودن مقداری آ‌ب حاصل می‌شود. چنانچه در دسترس نبود، می‌توانید به همان میزان عسل به جای آ‌ن استفاده كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بیسکوییت های دارچینی تعداد بازديد: 706 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز