بیسکوییت های دارچینی
مواد لازم برای 30 عدد:
كره........................................ ۶۰ گرم
گلدن سیروپ ...........................۸۰ میلیلیتر
شكر قهوهای............................ ۲ قاشق سوپخوری
شكر سفید.............................. ۲ قاشق سوپخوری
آرد...................................... ۲۲۵ گرم
پودر دارچین............................. ۳ قاشق چایخوری
روش تهیه :
كره، گلدن سیروپ و مخلوط هر دو شكر را در قابلمهی كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد نامبرده با هم مخلوط شوند. سپس در حدود ۵ دقیقه صبر كنید تا مواد كمی خنك شوند. بعد از خنك شدن، آرد و پودر دارچین را بیفزائید و به شكل خمیر درآورید. حالا هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و در دست گرد كنید تا به شكل توپ درآید و در سینی چربكرده، به فاصلهی ۲ سانتیمتر از یكدیگر قرار دهید. بعد به كمك چنگال خطوطی بر روی توپها ایجاد كنید و كمی روی آنها را تخت كنید. اینك بیسكویتها را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد، به مدت ۱۵ دقیقه بپزید و پس از خنك شدن، در ظرف در دار نگهداری كنید.
یادآوری: گلدن سیروپ [Menu]رسزشژ ذححدرب[Menu] شربت طلائی، از كارامل كردن شكر و افزودن مقداری آب حاصل میشود. چنانچه در دسترس نبود، میتوانید به همان میزان عسل به جای آن استفاده كنید.