Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:05

29
مهر
موس‌کیک برانیز و لیمو

موس‌کیک برانیز و لیمو

قالب کمربندی را به اندازة 23 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه شکلات و کره را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری آب کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

افسانه ظروفی :

 

مواد لازم برای 10-12 نفر

شکلات تلخ (خرد کرده) ..................   125 گرم

کرة خرد کرده  .............  60 گرم

تخم‌مرغ (در دمای محیط)2.................. عدد درشت

شکر دانه ریز ...............90 گرم

آرد .................... 30 گرم

پودر کاکائو (الک کرده).....................یک و یک‌دوم قاشق سوپخوری

نمک ................ 1 پینچ

اسانس وانیل.................. 1 قاشق چایخوری

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیز کیک انبه با بیسکوییت پتی‌بور

 

مواد لازم برای تهیة موس لیمو

پوست لیمو (رنده کرده) ................... 2 قاشق چایخوری

شیر............. 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

ژلاتین............ 4 ورق

آبلیموی تازه.............. 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

شکلات سفید آبکرده................  300 گرم

خامة‌ قنادی همزده............... 400 گرم

 

 

بیشتربخوانید:

کيك توت‌فرنگي

طرز تهیه کیک بسبوسه

 

 

 

روش‌تهیه

قالب کمربندی را به اندازة 23 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه شکلات و کره را در ظرف مناسبی بریزید و  به روش بن‌ماری آب کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. حالا مخلوط خنک شدة شکلات و کره را به آن بیفزائید و بعد مخلوط الک کردة آرد، پودر کاکائو و نمک را درون این مخلوط بریزید و هم بزنید. اکنون مایة فراهم کرده را در قالب بریزید و  به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بپزید. همینکه برانیز خنک شد موس لیمو را رویش بریزید و آن را یک شب در یخچال قرار دهید. اینک موس کیک را از قالب جدا کنید و روی ظرف زیبا و مناسبی بگذارید. آن‌گاه رویش را با میوه‌های دلخواهتان بیارائید.

 

 

روش تهیة موس لیمو:

پوست لیمو و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید. آن‌گاه ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید تا نرم شوند و بعد آب اضافی آن را بگیرید و ژلاتین را به شیر بیفزائید. سپس آب لیمو و شکلات را نیز بیفزائید و مخلوط کنید. حالا خامه را درون این مایة بریزید و هم بزنید.

 

بیشتربخوانید:

لوف کیک ماربل دارچینی + طرز تهیه

 

 

خواص  لیمو

مانع شل شدن و چروک پوست و پیری زودرس می شود، برای پاکسازی لکه های پوستی می توانید آب لیمو ترش را روی پوست بمالید و از شب تا صبح روز آن بماند، همچنین از عصاره لیمو ترش با گلیسیرین می توانید خستگی پوست و ترک های پوست را از بین ببرید.

اگر تمایل دارید موهایتان شفاف و درخشان شود کافیست مقداری لیمو ترش تازه با آب سرد ترکیب کنید و روی موها بریزید و سپس موها را بشویید.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کیک، ژلاتین، اسانس وانیل، موس‌کیک برانیز و لیمو، طرز تهیه موس‌کیک برانیز و لیمو تعداد بازديد: 372 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز