Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 13:50

3
مرداد
كيك توت‌فرنگي

كيك توت‌فرنگي

فر را با دماي 190 درجه‌ي سانتيگراد گرم كنيد و دو قالب را به قطر 30 سانتيمتر چرب نمائيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. آن‌گاه كره، شكر و وانيلين را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود و تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي بيفزائيد و مخلوط كنيد.

ليلا آياني صفت :

 

مواد لازم براي 8  نفر

كره............. 175 گرم

شكر ريز..........175 گرم

وانيلين ...........يك‌چهارم قاشق چايخوري

تخم‌مرغ.......... 3 عدد درشت

آرد........... 175 گرم

بيكينگ‌پودر............. 1 قاشق چايخوري

خامه‌ي فرم گرفته............ 200 گرم

توت‌فرنگي.......... 250 گرم

پودر شكر............ به ميزان لازم

توت‌فرنگي............. براي تزئين به ميزان لازم

 

بیشتر بخوانید:

کیک شربتی + طرز تهیه

لوف کیک ماربل دارچینی + طرز تهیه

کیک بستنی

روش‌تهیه

 فر را با دماي 190 درجه‌ي سانتيگراد گرم كنيد و دو قالب را به قطر 30 سانتيمتر چرب نمائيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. آن‌گاه كره، شكر و وانيلين را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود و تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا نيمي از مخلوط آرد و بيكينگ‌پودر را درون مايه بريزيد و مخلوط كنيد و باقيمانده‌ي مخلوط آرد را بيفزائيد و خوب مخلوط كنيد. اكنون مايه‌ي فراهم كرده را به‌طور مساوي در دو قالب بريزيد و به مدت تقريبي 25-30 دقيقه، در فر بپزيد. همينكه كيك‌ها كاملا خنك شدند، روي يكي از آنها خامه بماليد و با توت‌فرنگي خرد كرده بپوشانيد. سپس كيك بعدي را رويش بگذاريد و با پودر شكر و توت‌فرنگي بيارائيد.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کیک، کیک توت فرنگی، تزیین کیک، کیک خانگی، کیک بدون فر، طرز تهیه کیک توت فرنگی تعداد بازديد: 422 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز