ليلا آياني صفت :
مواد لازم براي 8 نفر
كره............. 175 گرم
شكر ريز..........175 گرم
وانيلين ...........يكچهارم قاشق چايخوري
تخممرغ.......... 3 عدد درشت
آرد........... 175 گرم
بيكينگپودر............. 1 قاشق چايخوري
خامهي فرم گرفته............ 200 گرم
توتفرنگي.......... 250 گرم
پودر شكر............ به ميزان لازم
توتفرنگي............. براي تزئين به ميزان لازم
بیشتر بخوانید:
کیک شربتی + طرز تهیه
لوف کیک ماربل دارچینی + طرز تهیه
کیک بستنی
روشتهیه
فر را با دماي 190 درجهي سانتيگراد گرم كنيد و دو قالب را به قطر 30 سانتيمتر چرب نمائيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. آنگاه كره، شكر و وانيلين را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود و تخممرغها را يكييكي بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا نيمي از مخلوط آرد و بيكينگپودر را درون مايه بريزيد و مخلوط كنيد و باقيماندهي مخلوط آرد را بيفزائيد و خوب مخلوط كنيد. اكنون مايهي فراهم كرده را بهطور مساوي در دو قالب بريزيد و به مدت تقريبي 25-30 دقيقه، در فر بپزيد. همينكه كيكها كاملا خنك شدند، روي يكي از آنها خامه بماليد و با توتفرنگي خرد كرده بپوشانيد. سپس كيك بعدي را رويش بگذاريد و با پودر شكر و توتفرنگي بيارائيد.