Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 16:14

26
تیر
لوف کیک ماربل دارچینی + طرز تهیه

لوف کیک ماربل دارچینی + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع دسر خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

 لوف کیک ماربل دارچینی دسر خوشمزه ایست که امروز قصد داریم به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم:

کره نرم شده ..................۱۷۰ گرم

شکر................ ۳۰۰ گرم (۱ و ۱.۲ پیمانه)

تخم مرغ............ ۴ عدد

خامه صبحانه.............. ۱ پیمانه

شیر........... ۱.۳ پیمانه

بیکینگ پودر .............۲ قاشق چایخوری

وانیل............. ۱.۲ قاشق چایخوری

آرد............ ۲ و ۱.۲ پیمانه

 

بیشتر بخوانید:

کیک رژیمی با شیره انگور

 
مواد میانی دارچینی:

پودر دارچین.............. ۱ قاشق غذاخوری

شکر قهوه‌ای............ ۱.۲ پیمانه

 

 بیشتر بخوانید:

میت لوف بیکن

ویژگی قالب لوف

لوف موز و گردو

طرز تهیه:

همه مواد را ۱ ساعت قبل از یخچال خارج کنید. مواد خشک شامل آرد بیکینگ پودر را الک کرده و کنار بگذارید. فر را با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید و کف قالب لوف کاغذ روغنی بگذارید. کره نرم شده و شکر را ۳ دقیقه با همزن بزنید سپس تخم مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کنید. بعد وانیل را اضافه کنید و کمی بزنید. سپس خامه و شیر را با هم مخلوط کنید و به همراه مواد خشک به صورت فی مابین به مواد اضافه کنید. برای تهیه مواد میانی شکر قهوه‌ای و دارچین را با هم ترکیب کنید. نصف مواد کیک را درون قالب بریزید و از مواد میانی روی آن بپاشید سپس باقی مانده مواد کیک را ردی آن بریزید و بقیه مواد دارچینی را ردی آن بریزید. برای مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در فر بپزید. بعد از اینکه کاملا خنک شد از قالب جدا کنید.

منبع: دسر شیک

برچسب ها: دسر، آموزش آشپزی، کیک دارچینی، لوف کیک، لوف کیک ماربل دارچینی، طرز تهیه کیک دارچینی تعداد بازديد: 747 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز