لوف کیک ماربل دارچینی دسر خوشمزه ایست که امروز قصد داریم به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
کره نرم شده ..................۱۷۰ گرم
شکر................ ۳۰۰ گرم (۱ و ۱.۲ پیمانه)
تخم مرغ............ ۴ عدد
خامه صبحانه.............. ۱ پیمانه
شیر........... ۱.۳ پیمانه
بیکینگ پودر .............۲ قاشق چایخوری
وانیل............. ۱.۲ قاشق چایخوری
آرد............ ۲ و ۱.۲ پیمانه
بیشتر بخوانید:
کیک رژیمی با شیره انگور
مواد میانی دارچینی:
پودر دارچین.............. ۱ قاشق غذاخوری
شکر قهوهای............ ۱.۲ پیمانه
بیشتر بخوانید:
میت لوف بیکن
ویژگی قالب لوف
لوف موز و گردو
طرز تهیه:
همه مواد را ۱ ساعت قبل از یخچال خارج کنید. مواد خشک شامل آرد بیکینگ پودر را الک کرده و کنار بگذارید. فر را با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید و کف قالب لوف کاغذ روغنی بگذارید. کره نرم شده و شکر را ۳ دقیقه با همزن بزنید سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید. بعد وانیل را اضافه کنید و کمی بزنید. سپس خامه و شیر را با هم مخلوط کنید و به همراه مواد خشک به صورت فی مابین به مواد اضافه کنید. برای تهیه مواد میانی شکر قهوهای و دارچین را با هم ترکیب کنید. نصف مواد کیک را درون قالب بریزید و از مواد میانی روی آن بپاشید سپس باقی مانده مواد کیک را ردی آن بریزید و بقیه مواد دارچینی را ردی آن بریزید. برای مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در فر بپزید. بعد از اینکه کاملا خنک شد از قالب جدا کنید.
منبع: دسر شیک