Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:31

24
مرداد
کوکی لاهیجان

کوکی لاهیجان

آرد، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط و الک کنید. آن‌گاه روغن قنادی، پودر شکر، روغن مایع و وانیلین را در کاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید

 آرزو گنجی :

 

مواد‌لازم برای حدود 30 عدد

آرد...............  280 گرم

پودر کاکائو..............1 قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر.............یک‌دوم قاشق چایخوری سرپر

روغن قنادی .............. 100 گرم

پودر شکر..........  150 گرم

روغن مایع............ 2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ............ 2 عدد

وانیلین............ یک‌چهارم قاشق چایخوری

شیر .............80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

گردوی خرد کرده ..............110 گرم

کشمش پلویی............ 110 گرم

 

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکی های نرم و خوشمزه شکلاتی

کوکی پای هلو

کوکی پنیری نرم

روش تهیه

آرد، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط و الک کنید. آن‌گاه روغن قنادی، پودر شکر، روغن مایع و وانیلین را در کاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و هر کدام را یک دقیقه بزنید. حالا شیر را بیفزائید و بعد آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را افزوده و مواد را با لیسک هم بزنید. اکنون گردو و کشمش را بیفزائید و مخلوط کنید. اینک مایة فراهم کرده را در کیسة شیرینی‌پزی دارای ماسورة ساده به قطر 1 سانتیمتر بریزید و هر بار قدری از آن را با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینی‌پزی بگذارید. آن‌گاه کوکی‌‌ها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجة‌ سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، کوکی، کوکی شکلاتی، کوکی لاهیجان، طرز تهیه کوکی لاهیجان تعداد بازديد: 316 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز