افسانه اسفندياري :
مواد لازم براي 10 نفر
كرهي نرم.............. 250 گرم
شكر قهوهاي............ 300 گرم
تخممرغ........... 2 عدد درشت
زردهي تخممرغ........ 2 عدد
وانيلين ............ يكچهارم قاشق چايخوري
شكلات سياه آبكرده.......... 180 گرم
آرد.......... 250 گرم
پودر كاكائو ...........50 گرم
بيكينگپودر.............يكدوم قاشق چايخوري
بيكينگسودا............ يكدوم قاشق چايخوري
نمك............. يكهشتم قاشق چايخوري
دوغ بينمك ..............250 ميليليتر (1 پيمانه)
عسل 3........... قاشق سوپخوري
خلال بادام برشته.............. 200 گرم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کیک انجیر
کیک بستنی تمشک
کیک بستنی
روشتهیه
كره و شكر قهوهاي را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا شكر حل شود. آنگاه تخممرغها و زردههاي تخممرغ را كم كم بيفزائيد و به همزدن ادامه دهيد. سپس وانيلين و شكلات را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا مواد خشك را همراه با دوغ، بهطور يك در ميان اضافه كنيد و مايهي فراهم كرده را در قالبي به قطر 23 سانتيمتر بريزيد. اكنون قالب را در فر گرم كرده با دماي 180 درجهي سانتيگراد قرار دهيد و به مدت تقريبي 45 -50 دقيقه، كيك را بپزيد. اينك كيك را از فر درآوريد و بعد از 5 دقيقه آن را از قالب جدا كنيد. آنگاه روي كيك عسل بماليد و با خلال بادام برشته بيارائيد.