مواد لازم:
تخم مرغ............. سه عدد
شکر............ سه چهارم لیوان
روغن مایع............. یک سوم لیوان
آب ...........از نصف لیوان یه ذره کمتر
آرد............. یک و نیم لیوان سر پر
بکینگ پودر ...........دو ق چ
وانیل ............نوک ق چ
انجیر ..........به مقدار کافی برای روی کیک
بیشتر بخوانید:
کیک انجیر ؛ یک دسر لاکچری
طرز تهیه:
اول از هرکاری فر رو با ۱۹۰ درجه روشن میکنیم به مقدار کافی انجیر رو نصف میکنیم و میذاریم کنار.
تخم مرغ رو با شکر و وانیل آنقدر میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه، بعد روغن و آب رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن یک دور میزنیم و آرد و بکینگ پودر الک شده رو توی یه مرحله به مواد اضافه کرده و حدود ده ثانیه با همزن میزنیم تا گوله آرد باقی نمونه و بعد هم توی ظرف چرب شده میریزیم و انجیرای نصف شده رو روش میچینیم و در طبقه وسط به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدیم.
عزیزان دو سه دقیقه گریل رو روشن کنید تا هم روش کمی طلایی بشه و هم آب انجیر کمی خشک بشه.
بیشتر بخوانید:
کیک بستنی تمشک
کیک بستنی
نکته:
دوستای گلم انجیر آب میندازه، اگه حرارت فر مناسب باشه بخار میشه و باعث خمیرشدن کیک نمیشه، ولی اگه حرارت فر کم باشه اون آب بافت کیک رو خمیری میکنه، برای جلوگیری از اینکار میتونید انجیرها رو یکی دو دقیقه توی مایکروفر بذارین تا آبشو پس بده و بعد از خنک شدن روی کیک بچینید و یا توی تابه با حرارت خیلی کم هم میتونید بذارید.
منبع: ashpazidorehami