Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:00

29
بهمن
کیک بستنی

کیک بستنی

طرز تهیه کیک بستنی

کیک بستنی

 

 

 مواد لا زم برای ۶ تا ۸ نفر

تخم مرغ ..................................۵ عدد

شكر.................................... ۱۵۰ گرم

آرد....................................... ۱۷۰ گرم

آب جوش.................................. ۱ قاشق سوپ خوری

بیكینگ پودر ............................ چ قاشق چای خوری

وانیل..................................... ح قاشق چای خوری

 

روش تهیه:

 

كف قالبی به قطر ۲۳ سانتی متر را با كاغذ روغنی بپوشانید. زرده و سفیده را جدا كرده، زرده ها را با نیمی از شكر، وانیل و آب جوش زده تا سفید و كشدار شود. سفیده ها را هم با نیمی از شكر زده تا سفت شود. بعد به آرامی سفیده ها را به زرده ها اضافه نمایید. در آخر آرد الک شده را به همراه بیكینگ پودر اضافه كرده و به حالت دورانی هم بزنید، مایه را داخل قالب ریخته و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۵۰ دقیقه بپزید. قسمت سر كیک را بعد از سرد شدن كیک برداشته، داخل كیک را خالی كرده به طوری كه دیواره و كف آن حدود ۲ سانتی متر باشد. بستنی آماده شده را در چند رنگ داخل كیک بریزید. به این ترتیب كه ابتدا بستنی رنگ سفید را ریخته، در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد، دوباره از فریزر بیرون آورده و بستنی بعدی با رنگ شكلا تی را ریخته و دوباره در فریزر گذاشته تا خودش را بگیرد. روی كیک بستنی را توت فرنگی چیده و با خامه تزیین نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک بستنی تعداد بازديد: 709 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز