Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:03

20
تیر
طرز تهیه کیک خیس موز و گردو

طرز تهیه کیک خیس موز و گردو

کیک خیس موزی به خاطر بافت نرم و در عین حال منسجم و همچنین طعم و عطر بی‌نظیر موز نیازی به خامه‌کشی ندارد و همین مسئله روند کار را بسیار آسان می‌کند.

مجله افق‌کوروش: کیک خیس شکلاتی، پرتقالی و زعفرانی از جمله محبوب‌ترین کیک‌ها برای پذیرایی و سرو در مهمانی و دورهمی هستند. کیک خیس موزی به خاطر بافت نرم و در عین حال منسجم و همچنین طعم و عطر بی‌نظیر موز نیازی به خامه‌کشی ندارد و همین مسئله روند کار را بسیار آسان می‌کند. طرز تهیه مرحله به مرحله کیک خیس موز و گردو که کیک محبوب تولد هم هست را در این مطلب بخوانید.

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی کیک خیس شکلاتی

 

طرز تهیه کیک خیس موز و گردو؛ خوشمزه و نرم

مواد لازم

آرد.............۲ و ¼ لیوان فرانسوی دسته‌دار

تخم مرغ.............۴ عدد

شیر موز.............۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

موز..............۱ عدد

روغن مایع...............½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

وانیل..............نوک قاشق چایخوری

شکر...............۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

گردو خرد شده.................½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

بیکینگ پودر..............۲ قاشق چایخوری

 

بیشتر بخوانید:

کیک خیس پرتقالی + طرز تهیه

 

 طرز تهیه کیک خیس موز و گردو؛ خوشمزه و نرم

 

بیشتر بخوانید:

کیک خیس پرتقالی بدون فر

 

طرز تهیه

مرحله اول: برای درست کردن کیک خیس موز و گردو ابتدا فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. در این فاصله مایه کیک را آماده کنید. تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید. این کار را به مدت ۱۰ دقیقه با همزن دستی یا برقی روی دور متوسط انجام دهید. سپس شیرموز و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.

مرحله دوم: حالا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و ۳ بار الک کنید. بعد از سه بار الک کردن باید مقدار آرد ۲ و ¼ لیوان فرانسوی دسته‌دار باشد. ترکیب آرد بیکینگ پودر را به تدریج به مایه کیک اضافه کنید و حین اضافه کردن با لیسک مرتب هم بزنید تا آرد گوله نشود. موز و گردوی خرد شده را هم به عنوان فیلینگ کیک به مایه کیک خیس موزی اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.

مرحله سوم: کف و دیواره‌های قالب کیک را چرب کنید و کف قالب کاغذ روغنی بیندازید. بهترین نوع قالب برای درست کردن انواع کیک خیس قالب کمربندی است، چون کیک خیلی راحت از این قالب‌ها جدا می‌شود. مواد مایه کیک خیس موزی را در قالب کمربندی بریزید. قالب را به مدت ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا بپزد. در صورت تمایل کیک خیس موزی را با به خصوص اگر به عنوان کیک تولد استفاده می‌کنید با خامه فرم گرفته قنادی یا شکلات آب کرده تزیین کنید.

کیک موز و گردو را به جای درست کردن در قالب کیک در قالب کاپ کیک هم می‌توانید درست کنید تا کاپ کیک موز و گردو داشته باشید.

برچسب ها: کیک، کیک گردویی، کیک خیس، کیک موزی، کیک خیس موز و گردو، طرز تهیه کیک خیس تعداد بازديد: 467 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز