Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 10:40

4
دی
کیک خیس پرتقالی + طرز تهیه

کیک خیس پرتقالی + طرز تهیه

کیک خیس پرتقالی بسیار لذیذ است و برای پذیرایی در مهمانی‌ها دسری مناسب وایده آل محسوب می‌شود. این دسر خوشمزه و حاوی ویتامین ث را به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید.

 از جمله کیک‌های خوشمزه و خوش‌طعم فصل پاییز می‌توان به کیک خیس پرتقالی اشاره کرد. پرتقال که خواص بی نظیری دارد و منبع غنی از ویتامین ث است، اصلی‌ترین جزء این کیک به شمار می‌رود. این کیک بسیار خوش طعم بوده و در مدت زمان کوتاهی آماده سرو می‌شود. کیک خیس پرتقالی را با توجه به سلیقه و ذائقه خود می‌توانید با شربت پرتقال یا سس پرتقال میل کنید. در ادامه به طرز تهیه این کیک خوش طعم پاییزی می‌پردازیم؛ با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه کیک خیس پرتقالی

مواد لازم برای 4 نفر
تخم مرغ  3 عدد
شکر 1 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
رنده پوست پرتقال 1قاشق غذاخوری
آرد سفید 2 لیوان 
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
جوش شیرین  نصف قاشق چایخوری
آب پرتقال 2 لیوان

 

دستور پخت

  • ابتدا تخم مرغ‌ها را با شکر هم بزنید.
  • سپس به ترتیب یک لیوان آب پرتقال، روغن مایع و پوست رنده شده پرتقال را که از قسمت نارنجی پرتقال جدا کردید، به مواد اضافه ‌کنید.
  • در آخر جوش شیرین و آرد سفید را به همراه بکینگ پودر پس از الک زدن به مواد اضافه کنید.
  • مواد را داخل قالب یا ظرف مخصوص فر ریخته و برای مدت 20 الی 30 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید.
  • کیک را از فر بیرون آورده و بگذارید کمی خنک شود. 
  • لیوان دوم آب پرتقال را با یک تا دو قاشق شکر روی شعله اجاق گاز بگذارید تا به شکل شربت غلیظی در بیاید. سپس آن را روی برش‌های کیک بریزید و بعد از اینکه کمی ماند، آن را سرو کنید.

 

کیک خیس پرتقالی

 

طرز تهیه سس پرتقال

برخی از افراد کیک پرتقال با سس پرتقال را به کیک خیس پرتقالی ترجیح می‌دهند. در این صورت به جای شربت پرتقال روی کیک خود را با سس پرتقال تزیین کنید. برای تهیه سس پرتقال مراحل زیر را انجام دهید:

  • نصف بسته ژله پرتقال و دو قاشق غذاخوری پودر کاسترد (در صورت نداشتن پودر کاسترد می‌توانید از نشاسته ذرت استفاده کنید) را با هم مخلوط کنید.
  • سپس مخلوط را روی حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شود. وقتی سس پرتقالی به غلظت لازم رسید زیر حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید سرد شود.
  • در نهایت سس را روی کیک پرتقالی ریخته و میل کنید.

 

نکات مهم در مورد کیک خیس پرتقالی

  • برای تزیین کیک خیس می‌توانید از پودر قند و برش‌های پرتقال استفاده کنید.
  • می‌توانید شکری که برای طبخ کیک استفاده می‌کنید را به همراه کمی پوست پرتقال رنده شده مخلوط کرده و با دست بهم بفشارید.
  • برخی از افراد مایل هستند در تهیه کیک پرتقالی بر حسب سلیقه و ذائقه خود، از ماست استفاده ‌کنند. در این حالت، ممکن است کمی بافت کیک شما تغییر کند، اما همچنان خوشمزه و لذیذ خواهد بود.
  • در طرز تهیه کیک خیس پرتقالی بهتر است از آرد سمولینا استفاده شود، اما اگر این آرد در دسترس شما نبود، می‌توانید از همان آرد سفید استفاده کنید.
برچسب ها: کیک پرتقالی، سس پرتقال، کیک خیس پرتقالی، طرز تهیه کیک خیس پرتقالی تعداد بازديد: 546 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز