Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 آبان 1398 - 10:39

18
آبان
مربای سیب و هویج + طرز تهیه

مربای سیب و هویج + طرز تهیه

مربای سیب و هویج از جمله مرباهای خوش طعم و لذیذ است که علاوه بر اینکه عطر و بوی دلپذیری دارد، به دلیل وجود سیب و هویج در آن، دارای مقادیر زیادی از ویتامین‌هاست.

 سیب و هویج هر دو دارای مقادیری زیادی از ویتامین هستند. در میان تمامی مرباهای خوش‌طعم و لذیذ، مربای سیب و هویج از جمله مرباهای خاص و متفاوت است که همراه با کره یا خامه، برای وعده صبحانه یا حتی میان وعده، دلپذیر و خوش‌طعم است. از این دو میوه پرخاصیت و شگفت انگیز علاوه بر تهیه مربا می‌توان  مارمالاد و اسموتی سیب تهیه کرد. اگر تا به حال طعم این مربا را امتحان نکرده‌اید، حتما در منزل دست به کار شوید و آن را تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه مربای سیب و هویج، به همراه برخی از نکات مهم شرح داده شده است.

 

مربای سیب و هویج

مواد لازم
هویج  ۲ کیلو
سیب  نیم کیلو
شکر
۲ کیلو
خلال بادام و پسته 
۳ قاشق غذاخوری
هل سابیده یا کوبیده شده
۱قاشق چایخوری
آب 
۲ لیوان
گلاب
۱ سوم پیمانه
پوست پرتقال رنده شده
به مقدار کم


دستور تهیه

  1. در مرحله اول، هویج‌ها را به صورت کامل شسته و خشک کنید، سپس آن‌ها را خیلی نازک پوست گرفته و با رنده درشت به صورت خلال در بیاورید.
  2. سپس سیب‌ها را به خوبی شسته و خشک کنید و بر حسب سلیقه خود درشت یا ریز رنده کنید.
  3. هویج‌های رنده شده و سیب‌های رنده شده را درون یک ظرف ریخته و کنار بگذارید.
  4. درون یک ظرف دیگر، به صورت جداگانه آب و شکر را به میزان گفته شده با یکدیگر مخلوط کنید، روی حرارت بگذارید تا شهد مربای شما آماده شود.
  5. در مرحله بعد، ظرف سیب و هویج رنده شده را در روی شعله قرار داده تا مخلوط هویج و سیب کمی له شوند .
  6.  سپس شهد مربا را که از قبل آماده کرده بودید، به مخلوط سیب و هویج اضافه کنید.
  7. در این مرحله، برای معطر شدن مربا بهتر است مقداری هل به آن اضافه کنید و اجازه دهید مربای شما به قوام برسد.
  8. در مرحله آخر، مقداری گلاب، پوست پرتقال رنده شده و خلال پسته را به مربای خود اضافه کنید.
  9. زیر حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید، مربا در هوای محیط خنک شود، سپس آن را در یک ظرف شیشه‌ای مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید. 

 نکات مهم

  • برخی از افراد، میوه به را به دلیل خواص بی‌نظیر آن، به صورت خرد شده یا رنده شده به این مربا اضافه می‌کنند تا یک مربای خوش طعم و لذیذ با خاصیت فراوان تهیه کنند.
  • در صورت تمایل، می‌توانید به جای رنده کردن سیب، بدون اینکه پوست آن را بگیرید، آن را چهار قاچ کرده و به مربا اضافه کنید.
  • برای هم‌زدن مربا بهتر است از قاشق چوبی و یا استیل استفاده کنید. دقت کنید قاشق شما کاملا تمیز باشد؛ چون در غیر این صورت ممکن است باعث کپک زدن مربا شود.

 

سخن آخر

بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند، مربا را با یک نوع میوه تهیه کنند، اما پیشنهاد ما به شما این است که به دلیل خواص بی نظیر سیب، این مربا را به صورت ترکیبی تهیه کنید تا فواید بیشتری برای سلامتی بدن شما به همراه داشته باشد. البته اگر به جای شکر، از شیره انگور استفاده کنید خواص این مربا بیشتر می‌شود!

برچسب ها: مربا، مرباسیب و هویج، طرزتهیه مربای سیب، مربای سیب درسته، مربای سیب رنده شده، مربای سیب زرد تعداد بازديد: 68 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز