آرزو مقدم
مواد لازم برای حدود 16 عدد
پودر بادام درختی یا بادام زمینی ۱۷۵ گرم
پودر کاکائو ۵۰ گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک یک پینچ
تخممرغ یک عدد درشت
کره آبکرده 2 قاشق سوپخوری
شیره انگور ۶۵ گرم
عصاره وانیل یک دوم قاشق چایخوری
شکلات تلخ برای پوشش روی کوکی به میزان لازم
اسانس روغنی نعنا چند قطره
روش تهیه کوکی شکلات و نعنا
پودر بادام، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و تخممرغ، کره، شیره انگور و وانیل را به آن بیفزائید و هم بزنید تا خمیر منسجم و مناسبی به دست آید.
آنگاه خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و با برشگر دلخواهتان و یا با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید.
سپس به کمک کاردک خمیرهای قالب زده را به سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی منتقل کنید و آن را به مدت 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه کوکیها خنک شدند، آنها را در شکلات نعنایی آبکرده بزنید و روی کاغذ روغنی بگذارید تا شکلات ببندد.
اکنون کوکیها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
شکلات را به روش بنماری آب کنید (روی حرارت بخار آب جوش) و اسانس نعنا را به آن بیفزائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: