آرزو مقدم
مواد لازم برای 6-8 نفر
پودینگ وانیلی یک بسته
آب سرد ۱۶۵ میلی لیتر (حدود دوسوم پیمانه)
شیر عسلی ۱۰۰ گرم
خامه فرم گرفته ۵۰۰ گرم
بیسکوییت وانیلی یک بسته
موز ۴ تا ۵ عدد درشت
روش تهیه دسر مگنولیا
پودینگ وانیلی را همراه با آب سرد در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کاملا غلیظ شود.
آنگاه شیرعسلی را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس روی ظرف را بپوشانید و پودینگ را به 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا خامه فرم گرفته را به پودینگ بیفزائید.
اینک کف ظرفهای مناسب پذیرائی یک ردیف بیسکویت و یک ردیف موز بچینید و با قدری از مایه پودینگ روی موز را بپوشانید.
لایههای بیسکویت، موز و پودینگ را تکرار کنید تا ظرفهای دسر پر شوند.
سپس روی دسر را با بیسکویت دلخواهتان و موز حلقه کرده بیارائید و دسر را به مدت تقریبی 4-6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
یادآوری
* چنانچه برای آراستن دسر مگنولیا از موز استفاده میکنید، موزها را در آبلیموی تازه بغلتانید تا در اثر اکسید شدن، سیاه نشود!
* پودینگ وانیلی را از فروشگاههای معتبر لوازم قنادی تهیه کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: