Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 10:22

10
مرداد
دسر پفی

دسر پفی

شکر، شیر، نشاسته ذرت، آرد و زرده تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود (از فرنی غلیظ‌تر شود).

آرزو گنجی

 

مواد لازم برای حدود 30 عدد 

شکر                                   120 گرم

شیر                                    500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

نشاسته ذرت                        2 قاشق سوپخوری

آرد                                      1 قاشق سوپخوری

زرده تخم‌مرغ                         1 عدد

وانیلین                                 یک‌چهارم قاشق چایخوری

بیسکویت ساده                     30 عدد (گرد)

ترافل رنگی                           100 گرم

روش تهیه دسر پفی 

شکر، شیر، نشاسته ذرت، آرد و زرده تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود (از فرنی غلیظ‌تر شود).

سپس مایه فراهم کرده را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

حالا آن را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر تقریبی 2 سانتیمتر بریزید و هر بار قدری از آن را روی بیسکویت‌ها پایپ کنید و رویشان را با ترافل بپوشانید.

دسر را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

دسر رویال

دسر شکلاتی

دسر تند پرتقالی

دسر دو رنگ شکلاتی

دسر کدو حلوایی

دسر خرمالو

دسر لیمو

دسر کریسپی توت فرنگی و ریواس

انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد اول

انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد دوم 

برچسب ها: دسر، شیرینی پزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، دسر پفی، روش تهیه دسر پفی تعداد بازديد: 1069 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فیلم روز
تصویر روز