آرزو گنجی
مواد لازم برای حدود 30 عدد
شکر 120 گرم
شیر 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری
آرد 1 قاشق سوپخوری
زرده تخممرغ 1 عدد
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
بیسکویت ساده 30 عدد (گرد)
ترافل رنگی 100 گرم
روش تهیه دسر پفی
شکر، شیر، نشاسته ذرت، آرد و زرده تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود (از فرنی غلیظتر شود).
سپس مایه فراهم کرده را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
حالا آن را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر تقریبی 2 سانتیمتر بریزید و هر بار قدری از آن را روی بیسکویتها پایپ کنید و رویشان را با ترافل بپوشانید.
دسر را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: