Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 آبان 1398 - 05:23

20
آبان
تارت ایتالیایی با پنیر ریکوتا (Italian Ricottatart)

تارت ایتالیایی با پنیر ریکوتا (Italian Ricottatart)

آرد، بیکینگ‌پودر و شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و کره را بیفزائید. دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید (می‌توانید بدون کمک گرفتن از دستگاه غذاساز نیز این خمیر را فراهم کند و با نوک انگشتانتان کره را با مواد خشک مخلوط کنید).

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 10-12 نفر 

آرد                                   300 گرم

بیکینگ‌پودر                         2 قاشق چایخوری

شکر                                 55 گرم

کره خرد کرده                      125 گرم

تخم‌مرغ                             2 عدد 

مواد لازم رویه

زرده تخم‌مرغ                       1 عدد

بادام و یا دانه کاج                 2 قاشق سوپخوری

روش تهیه تارت ایتالیایی با پنیر ریکوتا 

آرد، بیکینگ‌پودر و شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و کره را بیفزائید.

دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید (می‌توانید بدون کمک گرفتن از دستگاه غذاساز نیز این خمیر را فراهم کند و با نوک انگشتانتان کره را با مواد خشک مخلوط کنید).

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد خمیر شود.

سپس خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و در حدود نیم ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

حالا دوسوم از خمیر را در قالب تارت (دیواره از کف جدا) به اندازه 10×34 سانتیمتر پهن کنید و مایه میانی را رویش بریزید.

باقیمانده خمیر را روی سطح آرد پاشیده با وردنه باز کنید و نوارهای باریکی به عرض تقریبی 1/5 سانتیمتر از آن برش دهید.

اکنون نوار‌های خمیر را به شکل زیبایی روی مایه میانی بچینید و رویشان زرده تخم‌مرغ بمالید.

سپس قالب را روی سینی قرار دهید و روی تارت، بادام و یا دانه کاج بپاشید.

اینک تارت را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.

آن‌گاه فر را خاموش کنید و در آن را نیمه‌باز بگذارید تا تارت خنک شود.

حالا تارت را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

مواد لازم میانی

پنیر ریکوتا یا پنیر محلی بی‌نمک  450 گرم

شکر                                     75 گرم

آب پرتقال                               2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ                                 3 عدد

پوست پرتقال رنده کرده             1 قاشق چایخوری

آرد                                        1 قاشق سوپخوری

مربای پوست پرتقال بدون شربت 55 گرم

روش تهیه مایه میانی

پنیر، شکر، آب پرتقال، تخم‌مرغ‌ها، پوست پرتقال و آرد را در کاسه مناسبی بریزید  و با همزن برقی اندکی هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

آن‌گاه همزن را خاموش کنید و مربای پوست پرتقال را به آن بیفزائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

تارت زردآلو (فرانسوی)

تارت پنیر و انجیر

تارت موكاچینو

تارت موكا

تارت بادام

تارت پنیر و آلو

آموزش انواع تارت و پای (شیرینی)

 

برچسب ها: آموزش تارت، تارت، آشپزباشی، زندگی آنلاین، پنیر ریکوتا، تارت ایتالیایی با پنیر ریکوتا، روش تهیه تارت ایتالیایی، تارت پنیری، تارت ایتالیایی تعداد بازديد: 63 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارت چیست؟

فیلم روز
تصویر روز