Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:48

16
آبان
پودینگ موز با دانه چیا

پودینگ موز با دانه چیا

ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید تا کاملا شفاف شود. آن‌گاه موز، شکر، شیر نارگیل و خامه را همراه با دانه چیا در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. سپس محلول ژلاتین را به آن بیفزائید.

آرزو مقدم

 

مواد لازم  برای 4 نفر 

پودر ژلاتین                                    یک قاشق سوپخوری

آب                                              ۶۰ میلی لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

موز رنده کرده                                دو عدد متوسط

شکر                                           ۳۰ گرم

شیر نارگیل                                   ۱۲۵ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

خامه شیرین شده                         ۲۰۰ گرم

دانه چیا                                       ۴۰ گرم

روش تهیه پودینگ موز با دانه چیا

ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید تا کاملا شفاف شود.

آن‌گاه موز، شکر، شیر نارگیل و خامه را همراه با دانه چیا در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

سپس محلول ژلاتین را به آن بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

حالا پودینگ را در گیلاس‌های مناسب دسر بریزید و دست‌کم 3-6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

هنگام مصرف، پودینگ را با شکلات چیپسی و موز خرد کرده بیارائید.

بیشتر بخوانید:

پودینگ شکلاتی

پودینگ تخم شربتی و سیب

پودینگ اسفنجی به و گلابی

پودینگ وانیل و دارچین

پودینگ خرما

پودینگ باتراسکاچ

 

برچسب ها: دسر، آموزش دسر، پودینگ، آشپزباشی، پودینگ موز، دانه چیا، زندگی آنلاین، پودینگ موز با دانه چیا، روش تهیه پودینگ موز تعداد بازديد: 640 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این پودینگ چیست؟

فیلم روز
تصویر روز