آرزو مقدم
مواد لازم برای 4 نفر
پودر ژلاتین یک قاشق سوپخوری
آب ۶۰ میلی لیتر (یکچهارم پیمانه)
موز رنده کرده دو عدد متوسط
شکر ۳۰ گرم
شیر نارگیل ۱۲۵ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
خامه شیرین شده ۲۰۰ گرم
دانه چیا ۴۰ گرم
روش تهیه پودینگ موز با دانه چیا
ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید تا کاملا شفاف شود.
آنگاه موز، شکر، شیر نارگیل و خامه را همراه با دانه چیا در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس محلول ژلاتین را به آن بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
حالا پودینگ را در گیلاسهای مناسب دسر بریزید و دستکم 3-6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
هنگام مصرف، پودینگ را با شکلات چیپسی و موز خرد کرده بیارائید.
بیشتر بخوانید: