Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:11

20
خرداد
پودینگ باتراسکاچ

پودینگ باتراسکاچ

شکر قهوه‌ای و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود. آن‌گاه کره را بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید. سپس شیر و خامه را بجوشانید.

مهدیه ولی‌نژاد

 

مواد لازم برای 6 – 8 نفر 

شکر قهوه‌ای                             ۱۵۰ گرم

آب                                           ۳ قاشق سوپخوری

کره                                          ۴۵ گرم

شیر پرچرب                               375 میلی‌لیتر (یک و یک‌دوم پیمانه)

خامه صبحانه                             250 میلی‌لیتر

زرده تخم مرغ                             ۳ عدد

نشاسته ذرت                             ۲ قاشق سوپخوری

روش تهیه پودینگ باتراسکاچ

شکر قهوه‌ای و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود.

آن‌گاه کره را بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

سپس شیر و خامه را بجوشانید و زرده تخم‌مرغ‌ها و نشاسته ذرت را با چنگال بزنید.

حالا مخلوط شیر و خامه را کم‌کم به زرده تخم‌مرغ‌ها بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون این مخلوط را روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا بپزد و اندکی غلیظ شود.

اینک مخلوط شکر قهوه‌ای و کره را نیز به کرم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود.

آن‌گاه پودینگ را در ظرف‌های مناسب پذیرائی بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

در صورت دلخواه می‌توانید پودینگ را با سس کارامل و خامه فرم‌گرفته بیارائید.

بیشتر بخوانید:

پودینگ شکلاتی

پودینگ تخم شربتی و سیب

پودینگ اسفنجی به و گلابی

پودینگ وانیل و دارچین

پودینگ خرما

 

برچسب ها: دسر، پودینگ، آشپزباشی، شور و شیرین، پودینگ باتراسکاچ، دستور تهیه پودینگ باتراسکاچ، روش تهیه پودینگ باتراسکاچ، طرز تهیه پودینگ باتراسکاچ، باتراسکاچ تعداد بازديد: 491 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فیلم روز
تصویر روز