نجمه درویش ملا
مواد لازم
کرۀ نرم شده 125 گرم
شکر قهوهای 140 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد 125 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری
کنجد 50 گرم
روش تهیه اسلایس کنجد
کره و شکر قهوه ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آن گاه تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آرد، بیکینگ پودر، دارچین و زنجفیل را الک کنید و آن را کم کم به مایۀ فراهم کرده بیفزائید و با لیسک هم بزنید.
حالا 30 گرم از کنجد را نیز به این مایه افزوده و مخلوط نمایید.
اکنون مایۀ به دست آمده را در قالب دارای کاغذ روغنی به اندازۀ 20×30 سانتیمتر بریزید و صاف کنید و باقیماندۀ کنجد را رویش بپاشید.
اینک شیرینی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد،آن را به اندازۀ دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری
* میتوانید این شیرینی را در قالب گرد به قطر 25 سانتیمتر نیز تهیه کنید.
* این شیرینی در ظرف دربسته و در جای خنک دو هفته ماندگاری دارد.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: