Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 05:06

12
آبان
اسلایس کنجد

اسلایس کنجد

کره و شکر قهوه ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، بیکینگ پودر، دارچین و زنجفیل را الک کنید.

نجمه درویش ملا

 

مواد لازم

کرۀ نرم شده               125 گرم

شکر قهوه‌ای               140 گرم

تخم مرغ                     2 عدد

آرد                            125 گرم

بیکینگ پودر                 1 قاشق چایخوری

دارچین                       یک دوم قاشق چایخوری

پودر زنجفیل                 1 قاشق چایخوری

کنجد                          50 گرم

روش‌ تهیه اسلایس کنجد 

کره و شکر قهوه ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن گاه تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس آرد، بیکینگ پودر، دارچین و زنجفیل را الک کنید و آن را کم کم به مایۀ فراهم کرده بیفزائید و با لیسک هم بزنید.

حالا 30 گرم از کنجد را نیز به این مایه افزوده و مخلوط نمایید.

اکنون مایۀ به دست آمده را در قالب دارای کاغذ روغنی به اندازۀ 20×30 سانتیمتر بریزید و صاف کنید و باقیماندۀ کنجد را رویش بپاشید.

اینک شیرینی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد،آن را به اندازۀ دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری

* می‌توانید این شیرینی را در قالب گرد به قطر 25 سانتیمتر نیز تهیه کنید.

* این شیرینی در ظرف دربسته و در جای خنک دو هفته ماندگاری دارد.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

اسلایس شکلات با بادام پرک

اسلایس فندق

اسلایس لیمو

اسلایس آناناس و نارگیل

اسلایس کرامبل هلو

انواع شیرینی برشی

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، اسلایس، اسلایس کنجد، دستور تهیه اسلایس کنجد، روش تهیه اسلایس کنجد تعداد بازديد: 426 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز