آرزو گنجی
مواد لازم برای 20 عدد
روغن صاف قنادی 100 گرم
پودر قند 100 گرم
وانیلین یک سوم قاشق چایخوری
آرد 200 گرم
روغن مایع 50 گرم
تخم خرفه برای تزئین مقداری
روش تهیه شیرینی بهشتی
روغن، پودر قند و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه آرد را بیفزائید و مخلوط کنید و کم کم روغن مایع را اضافه کنید.
حالا مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینی پزی دارای ماسوره کنگرهدار بریزید و هربار قدری از آن را با فاصله از هم، روی سینی شیرینیپزی بگذارید.
سپس رویشان قدری تخم خرفه بپاشید.
اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید.
همینکه شیرینی کاملا خنک شد، آن را از سینی جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
در صورت دلخواه میتوانید 30 گرم از آرد را کم کنید و به جایش 30 گرم پودر کاکائوی الک کرده به خمیر بیفزائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
شیرینی دانمارکی آناناس
شیرینی برنجی (قزوین)
شیرینی لطیفه
شیرینی پسته ای (قزوین)
شیرینی گردویی زعفرانی