Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 آبان 1398 - 05:08

9
آبان
شیرینی بهشتی

شیرینی بهشتی

روغن، پودر قند و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه آرد را بیفزائید و مخلوط کنید و کم کم روغن مایع را اضافه کنید. حالا مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینی پزی دارای ماسوره کنگره‌دار بریزید.

آرزو گنجی

 

مواد لازم برای 20 عدد 

روغن صاف قنادی                                 100 گرم

پودر قند                                              100 گرم

وانیلین                                                یک سوم قاشق چایخوری

آرد                                                      200 گرم

روغن مایع                                            50 گرم

تخم خرفه                                            برای تزئین مقداری

روش‌ تهیه شیرینی بهشتی 

روغن، پودر قند و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه آرد را بیفزائید و مخلوط کنید و کم کم روغن مایع را اضافه کنید.

حالا مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینی پزی دارای ماسوره کنگره‌دار بریزید و هربار قدری از آن را با فاصله از هم، روی سینی شیرینی‌پزی بگذارید.

سپس رویشان قدری تخم خرفه بپاشید.

اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید.

همینکه شیرینی کاملا خنک شد، آن را از سینی جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری

در صورت دلخواه می‌توانید 30 گرم از آرد را کم کنید و به جایش 30 گرم پودر کاکائوی الک کرده به خمیر بیفزائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

شیرینی دانمارکی آناناس

شیرینی برنجی (قزوین)

شیرینی لطیفه

شیرینی پسته ای (قزوین)

شیرینی گردویی زعفرانی

 

برچسب ها: شیرینی، آشپزباشی، شیرینی بهشتی، زندگی آنلاین، شیرینی خانگی، روش تهیه شیرینی بهشتی تعداد بازديد: 81 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز