Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 12:11

2
آبان
شیرینی دانمارکی آناناس

شیرینی دانمارکی آناناس

آرد، نمك و شكر را در كاسه بزرگی بریزید و در مرکز آن حفره‌ای بسازید. آن‌گاه شیر را گرم کنید و مایه خمیر و 1 قاشق سوپخوری از مخلوط آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید. سپس رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید.

افسانه ظروفی

 

 مواد لازم 

آرد نان                                    500 گرم

نمك                                        1 قاشق چایخوری

شكر                                      50 گرم

شیر                                      320 میلی‌لیتر (حدود یک‌پیمانه + یک سوم پیمانه)

پودر مایه خمیر                         7 گرم

كره بی‌نمک (در دمای محیط)     340 گرم 

مواد لازم برای روی دانمارکی

کرم پاتیسیر                           به میزان لازم

کمپوت آناناس                         به میزان لازم

سوهان عسلی بادامی            به میزان لازم

روش تهیه شیرینی دانمارکی آناناس 

آرد، نمك و شكر را در كاسه بزرگی بریزید و در مرکز آن حفره‌ای بسازید.

آن‌گاه شیر را گرم کنید و مایه خمیر و 1 قاشق سوپخوری از مخلوط آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید.

سپس رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا حباب‌هایی روی مایه خمیر بوجود آید.

حالا آن را درون آرد بریزید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود. خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود و بعد آن را در سلفون بپیچید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.

در این میان کره را بین دو کاغذ روغنی با وردنه باز کنید و به اندازه 10×20 سانتیمتر درآورید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به اندازه 12×40 سانتیمتر باز كنید و کره را روی نیمی از خمیر بگذارید.

آن‌گاه نیمه دیگر خمیر را روی کره تا کنید و اطراف خمیر را بهم بچسبانید تا کره کاملا در خمیر قرار بگیرد.

سپس خمیر را باز کنید (به شکل مستطیل) و آن را مانند پاکت نامه، سه لا تا بزنید. خمیر را در سلفون بپیچید و 20 دقیقه در یخچال بگذارید.

به همین ترتیب تا زدن خمیر را سه بار تکرار کنید و هر بار آن را 20 دقیقه در یخچال بگذارید.

اینک خمیر را دو قسمت کنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و به مربع‌های 7 سانتیمتری برش دهید.

خمیرهای برش‌خورده را با فاصله از هم در سینی شیرینی‌پزی بچینید، رویش را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط نگه دارید.

حالا روی خمیرها یک حلقه آناناس بگذارید و شیرینی‌ها به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، وسط آناناس‌ها قدری کرم پاتیسیر بگذارید و شیرینی را با سوهان عسلی بادامی بیارائید.

روش تهیه کرم پاتیسیر

3 عدد زرده تخم‌مرغ را همراه با 75 گرم شکر، 35 گرم آرد و اندکی وانیل با همزن برقی بزنید تا کرم‌رنگ و سبک شود.

آن‌گاه 300 میلی‌لیتر شیر را بجوشانید و آن را کم‌کم به زرده‌های همزده بیفزائید.

سپس این مخلوط را به ظرف شیر برگردانید و کرم را روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود.

حالا آن را از روی حرارت بردارید و رویش را بپوشانید تا کرم رویه نبندد!

همینکه کرم خنک شد،‌ آن را مصرف کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

شیرینی برنجی (قزوین)

شیرینی لطیفه

شیرینی پسته ای (قزوین)

شیرینی گردویی زعفرانی

شیرینی پفکی فندق و بادام

شیرینی بادامی زعفرانی

شیرینی نارگیلی شربتی

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، شیرینی دانمارکی آناناس، شیرینی آناناسی، طرز تهیه شیرینی دانمارکی، دستور تهیه شیرینی دانمارکی آناناس تعداد بازديد: 430 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز