Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:59

4
مهر
شیرینی برنجی (قزوین)

شیرینی برنجی (قزوین)

روغن، پودر قند، پودر هل و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه زرده و سفیده تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط سازید. حالا آرد برنج را درون این مایه بریزید و مواد را ورز دهید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

آرزو گنجی

 

مواد لازم 

روغن جامد آبکرده                 125 گرم

پودر قند                              70 گرم

پودر هل                              یک‌دوم قاشق چایخوری

گلاب                                  1 قاشق سوپخوری

زرده تخم‌مرغ                        1 عدد

سفیده تخم‌مرغ                    20 گرم

آرد برنج                              250 گرم

تخم خرفه                           برای تزئین به میزان لازم

روش‌ تهیه شیرینی برنجی

روغن، پودر قند، پودر هل و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید.

آن‌گاه زرده و سفیده تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط سازید.

حالا آرد برنج را درون این مایه بریزید و مواد را ورز دهید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در دمای محیط نگه دارید.

اکنون هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید.

سپس خمیرها را با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و رویشان مهر مخصوص بزنید و تخم خرفه بپاشید.

اینک شیرینی را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری

می‌توانید به نیمی از خمیر قدری زعفران حل کرده بیفزائید و شیرینی را در دو رنگ داشته باشید. 

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

شیرینی لطیفه

شیرینی پسته ای (قزوین)

شیرینی گردویی زعفرانی

شیرینی پفکی فندق و بادام

شیرینی بادامی زعفرانی

 

برچسب ها: شیرینی، کیک و شیرینی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شیرینی برنجی، روش تهیه شیرینی برنجی تعداد بازديد: 478 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز