افسانه ظروفی
مواد لازم برای 8-10 نفر
تخممرغ 3 عدد
پودر شکر 85 گرم
آرد 70 گرم
آرد ذرت 25 گرم
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
پودر شکر برای روی لطیفه به میزان لازم
خامه فرم گرفته (قنادی) به میزان لازم
پسته خرد کرده برای تزئین به میزان لازم
پرک گل سرخ برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه شیرینی لطیفه
زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید و زردهها را همراه با نیمی از پودر شکر با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.
آنگاه سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد (مراقب باشید که سفیده بیش از حد خشک نشود!).
سپس باقیمانده پودر شکر را کم کم به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید.
حالا زردهها و سفیدههای همزده را با لیسک و به آرامی با هم مخلوط سازید و مراقب باشید که حجم مایه از بین نرود!
اکنون وانیلین را همراه با مخلوط الک کرده آرد و آرد ذرت درون این مایه بریزید و به آرامی مخلوط سازید.
آنگاه مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر یک سانتیمتر بریزید و هر بار قدری از آن را روی کاغذ روغنی در سینی شیرینیپزی پایپ کنید.
مراقب باشید که بین لطیفهها فاصله مناسبی باشد که هنگام پختن به هم نچسبند!
اینک رویشان پودر شکر الک کنید و سینی را در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید.
حالا لطیفهها را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر بپزید.
همینکه لطیفهها خنک شدند هر دو عدد را با قدری خامه فرم گرفته به هم بچسبانید و در صورت دلخواه با پسته و گل سرخ بیارائید.
آنگاه لطیفهها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
* این آموزش بنا به درخواست بسیاری از همراهان و مخاطبان گرامی آشپزباشی تکرار شده است.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: