Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 1 آبان 1398 - 16:46

16
مهر
شیرینی نارگیلی شربتی

شیرینی نارگیلی شربتی

ابتدا شربت را آماده کنید و کنار بگذارید. آن گاه شکر و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. حالا دو عدد سفیدۀ تخم مرغ را همراه با پودر کرم تارتار به آن افزوده و با همزن برقی بزنید.

نجمه درویش ملا

 

مواد لازم برای 25 عدد 

شکر                            150 گرم

روغن مایع                    75 میلی لیتر

سفیدۀ تخم مرغ            3 عدد

پودر کرم تارتار               یک چهارم قاشق چایخوری

پودر نارگیل چرب            125 گرم

اسانس وانیل                یک دوم قاشق چایخوری

آرد                             50 گرم

مواد لازم برای تهیۀ شربت

آب                             750 میلی لیتر

شکر                          250 گرم

چوب دارچین                1 تکۀ کوچک

زعفران حل‌کرده            1 قاشق چایخوری

گلاب                          1 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه                 یک چهارم قاشق چایخوری

روش‌ تهیه شیرینی نارگیلی شربتی

ابتدا شربت را آماده کنید و کنار بگذارید.

آن گاه شکر و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

حالا دو عدد سفیدۀ تخم مرغ را همراه با پودر کرم تارتار به آن افزوده و با همزن برقی بزنید.

سپس پودر نارگیل و وانیل را نیز بیفزائید و مخلوط کنید.

مایۀ بدست آمده بافت درشت و شن مانندی دارد.

می‌توانید مواد را چرخ کنید و یا با بلندر هم بزنید تا یکدست و منسجم شود.

حالا مایۀ فراهم کرده را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

اکنون سفیدۀ باقیمانده را نیز بیفزائید و مایۀ شیرینی را پیوسته هم بزنید (حدود 8 دقیقه) تا شکر کاملا حل شود.

اینک ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایۀ فراهم کرده خنک شود.

آن گاه آرد را کم کم به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس مایۀ نارگیلی را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ کنگره دار یا ساده بریزید و آن را روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی پایپ کنید.

حالا شیرینی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی آماده شد،آن را 5 دقیقه در شربت قرار دهید و بعد از شربت خارج کنید و با مغز دلخواهتان بیارائید.

روش تهیۀ شربت

آب،شکر و چوب دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

آن گاه شربت را بجوشانید تا غلیظ شود.

سپس زعفران، گلاب و آبلیمو را بیفزائید و بعد از چند جوش، شربت را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

یادآوری

* پودر نارگیل چرب و مرغوب در کیفیت این شیرینی تاثیر بسزائی دارد.

* حرارت دادن به مایۀ این شیرینی جهت داغ زدن، می‌باید کاملا ملایم باشد تا سفیدۀ تخم مرغ نبندد.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

شیرینی برنجی (قزوین)

شیرینی لطیفه

شیرینی پسته ای (قزوین)

شیرینی گردویی زعفرانی

شیرینی پفکی فندق و بادام

شیرینی بادامی زعفرانی

کیت کت خاتگی

 

برچسب ها: شیرینی پزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شیرینی نارگیلی، شیرینی نارگیلی شربتی تعداد بازديد: 71 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز