عارفه ابن الرضا
مواد لازم برای حدود١٠ نفر
تخممرغ ۴ عدد
اسانس وانیل یکدوم چاشق چایخوری
شکر ١٥٠ گرم
کره ۲۵ گرم
آب جوش ٨٠ میلیلیتر (یکسوم پیمانه)
آرد ۱۴۰ گرم
بیکینگپودر ۱ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ۳۵ گرم
پودر نارگیل به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه کرم گاناش
خامه صبحانه ٢٠٠ گرم
شكلات تلخ سكهای یا خردکرده ٢٠٠ گرم
روش تهیه کیک لمینگتن استرالیایی
تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا کف کند و بعد شکر و وانیل را به آن بیفزائید و در حدود ۸ دقیقه هم بزنید تا تخممرغها کمرنگ و کاملا سبک و پفکی شوند.
سپس آب جوش و کره را با هم مخلوط کنید و كنار بگذارید.
حالا آرد، بیکینگپودر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط و الک کنید و آن را به مایه تخممرغی بیفزائید و به آرامی با لیسک مخلوط سازید.
اکنون مخلوط آب و کره را نیز اضافه کنید و مایه حاصل را در قالب چربکرده به اندازه 20×30 سانتیمتر دارای کاغذ روغنی بریزید.
آنگاه کیک را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه کیک کاملا خنک شد.
آن را به تکههای کوچک برش دهید و هر تکه را در کرم گاناش بغلتانید و بعد در پودر نارگیل بزنید.
اکنون کیک لیمنگتن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
برای تهیه کرم گاناش
خامه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ولی نجوشد!
آنگاه شکلات را به آن بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
کرم را پیوسته هم بزنید تا شکلات آب شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: