Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 03:14

15
مهر
کیت کت خانگی

کیت کت خانگی

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. آن گاه شکلات (120گرم) را درون خامه بریزید و ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط خامه و شکلات را هم بزنید.

نجمه درویش ملا

 

مواد لازم 

خامۀ صبحانه                                  250 گرم

شکلات تلخ یا شیری                        120 گرم

بیسکویت ساده (خرد کرده)               100 گرم

بیسکویت ساده                               20 عدد

شکلات(اضافی)                              150 گرم

روش‌ تهیه کیت کت خانگی 

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.

آن گاه شکلات (120گرم) را درون خامه بریزید و ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط خامه و شکلات را هم بزنید تا شکلات کاملا آب شود.

سپس بیسکویت خردکرده را به این مخلوط بیفزاید و هم بزنید.

حالا قالب مناسبی را به اندازۀ 8×25 سانتیمتر با فویل یا سلفون بپوشانید و کف قالب بیسکویت بچینید.

اکنون مایۀ فراهم کرده را روی بیسکویت بریزید و صاف کنید و رویش را با لایۀ دیگری از بیسکویت بپوشانید.

اینک قالب را در حدود 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا کیت کت آمادۀ مصرف شود.سپس کیت کت را به اندازۀ دلخواهتان برش دهید.

آن گاه شکلات (اضافی) را به روش بن ماری آب کنید و آن را روی کیت کت بریزید.

دوباره کیت کت را در یخچال قرار دهید تا شکلات رویه ببندد.

حالا کیت کت را در ظرف مناسبی بچینید

یادآوری

در صورت دلخواه می‌توانید برای تهیۀ کیت کت، از قالب‌های سلیکونی استفاده کنید که در این صورت نیازی  به برش زدن شکلات نیست.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

شیرینی برنجی (قزوین)

شیرینی لطیفه

شیرینی پسته ای (قزوین)

شیرینی گردویی زعفرانی

شیرینی پفکی فندق و بادام

شیرینی بادامی زعفرانی

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، کیت کت خانگی، دستور تهیه کیت کت خانگی، روش تهیه کیت کت خانگی تعداد بازديد: 321 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فیلم روز
تصویر روز