آرزو گنجی
مواد لازم
روغن جامد آبکرده 250 گرم
پودر قند 135 گرم
پودر هل 1 قاشق چایخوری
تخممرغ کامل 1 عدد کوچک
زرده تخممرغ 1 عدد
بیکینگپودر یکدوم قاشق چایخوری
آرد برنج 125 گرم
آرد نول 370 گرم
کنجد برای تزئین به میزان لازم
پودر پسته برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه شیرینی اتابکی
روغن، پودر قند، پودر هل، تخممرغ و زرده تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه مخلوط الک کرده بیکینگپودر، آرد برنج و آرد نول را افزوده و مواد را ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
سپس خمیر فراهم کرده را بین دو نایلون و یا کاغذ روغنی با وردنه به ضخامت یک سانتیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید.
حالا خمیرهای قالب زده را در سینی شیرینیپزی بچینید و رویشان پودر پسته یا کنجد بپاشید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 165 درجه سانتیگراد بپزید.
یادآوری
میتوانید به نیمی از خمیر 1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو بیفزائید و شیرینی اتابکی را در دو رنگ تهیه کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: