آرزو گنجی
مواد لازم برای حدود 25 عدد
کره 100 گرم
پنیر خامه ای 50 گرم
شکر دانه ریز 90 گرم
زردۀ تخم مرغ 1عدد
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
پودر کاکائو الک کرده 20 گرم
آرد 130 گرم
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
روش تهیه شیرینی دارچینی پنیری
کره، پنیرخامهای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آن گاه زردۀ تخم مرغ، وانیلین و پودر کاکائو را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آرد و دارچین را افزوده و مایۀ به دست آمده را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
حالا مایۀ فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ کنگره دار بریزید و گل هایی از آن را روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی پایپ کنید.
اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 165 درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی ها خنک شدند،رویشان را با شکلات آبکرده و شکر طلائی بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: