Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 17:37

11
شهریور
تارتلت ليمو و کنجد سیاه

تارتلت ليمو و کنجد سیاه

آرد، نمک و شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شوند. آن‌گاه کره را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.

محیا ربیعی

 

مواد لازم برای 30 عدد 

آرد ٢٠٠ گرم

نمك یک‌دوم قاشق چایخوری

شكر یک‌دوم  قاشق چایخوری

كره (خرد کرده) 115 گرم

دانه پاپی سید یا خشخاش 1 قاشق سوپخوری

آب یخ حدود 2 قاشق سوپخوری 

مواد لازم میانی

زرده تخم مرغ ٣ عدد

آبلیموی تازه 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

پوست لیمو (رنده کرده) یک‌دوم قاشق سوپخوری

شكر ٥٠ گرم

نمك ١پینچ

كره ( خرد کرده) ٥٠ گرم

خامه فرم گرفته به میزان لازم

پاپی سید به میزان لازم

اسلایس لیمو برای تزیین به میزان لازم

روش‌ تهیه تارتلت ليمو و کنجد سیاه 

آرد، نمک و شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

آن‌گاه کره را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید. سپس پاپی سید و نیمی از آب یخ را اضافه کنید تا خمیر نرم و یکنواختی حاصل شود.

چنانچه خمیر خشک بود، آب بیشتری به آن بیفزائید حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و در حدود دو ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید.

خمیرهای قالب زده را در قالب‌های مینی مافین قرار دهید و کف آن را چنگال بزنید تا خمیر هنگام پختن پف نکند!

اینک قالب را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر خنک شود.

آن‌گاه روی خمیرها را با کاغذ روغنی و قدری حبوبات بپوشانید و 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

سپس کاغذ و حبوبات را بردارید و 10 دقیقه دیگر، تارتلت‌ها را بپزید.

همینکه تارتلت‌ها خنک شدند، داخل‌شان را با کرم لیمو پر کنید و روی آنها را با خامه فرم گرفته، پاپی سید و برش‌های لیمو بیارائید.

روش تهیه كرم لیمو

زرده تخم‌مرغ‌ها، آب لیمو، پوست لیمو، شكر و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی مخلوط كنید.

آن‌گاه ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را پیوسته هم بزنید تا كرم بپزد و غلیظ شود.

سپس كرم را صاف کنید و بعد کره را به آن بیفزائید.

حالا روی كرم را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک و سرد شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

تارتلت سیب و مارمالاد

تارتلت کاسترد و شکلات

تارتلت گردو و سیب

تارتلت برولی

تارتلت نارگیلی

تارتلت لیمو و بلوبری

كیك تارتلت بادامی

تارتلت موهیتو

 

برچسب ها: دستور تهیه تارتلت، آشپزباشی، روش تهیه تارتلت، تارتلت لیمو، طرز تهیه تارتلت، تارتلت ليمو و کنجد سیاه، تارتلت کنجدی تعداد بازديد: 396 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارتلت چیست؟

فیلم روز
تصویر روز