عارفه ابن الرضا
مواد لازم برای حدود 100 کوکی
روغن صاف 75 گرم
روغن جامد 75 گرم
پودر شکر 225 گرم
روغن مایع 50 گرم
تخممرغ 3 عدد
وانیلین یکهشتم قاشق چایخوری
شیر 125 میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
آرد 425 گرم
بیکینگپودر 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری
گردو (خردکرده) 175 گرم
روش تهیه کوکی گردویی لاهیجان
روغن صاف، روغن جامد و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و رنگ آن روشن شود.
آنگاه روغن مایع را افزوده و سه دقیقه دیگر، هم بزنید.
حالا تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و بعد از اضافه کردن هر تخممرغ، یک دقیقه آن را هم بزنید. سپس وانیلین و شیر را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید.
اکنون مخلوط الککرده آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را افزوده و بعد گردو را اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
اینک هر بار قدری از این خمیر را با قاشق مخصوص بستنی (اسکوپ) بردارید و با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.
آنگاه سینی را در فر قرار دهید و کوکیها را به مدت تقریبی 20-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجة سانتیگراد بپزید.
کوکیها را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کوکی کیک هویج
کوکی فانتزی
کوکی تارت توتفرنگی
کوکی موز و نارگیل
کوکی کدو حلوایی