کیک روغن زیتون کیک اسفنجی خوشمزه و سالمی است که دستور پخت بسیار سادهای نیز دارد. طرز تهیه این کیک اسفنجی را در ادامه به شما عزیزان آموزش دادهایم.
مواد لازم دارم:
روغن زیتون - ۳۵۰ میلی لیتر
شکر - ۳۰۰ گرم
تخم مرغ بزرگ– ۴ عدد
نمک ریز – به میزان لازم
(کمتر از نصف قاشق چای خوری)
عصاره وانیل - یک قاشق چای خوری
شیر - ۲۵۰ میلی لیتر
آب لیمو – به میزان لازم
بکینگ پودر - ۲ قاشق چای خوری
آرد - ۳۵۰ گرم
طرز تهیه :
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. شکر، تخم مرغ، نمک و عصاره وانیلی را دریک کاسه مخلوط کنید و تا زمانی که کاملا با هم مخلوط شود، هم بزنید.
با استفاده از یک قاشق چوبی، به آرامی شیرو آب پرتقال را به روغن زیتون اضافه کنید و هم بزنید. در یک کاسه جداگانه، بکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید و هنگامی که مخلوط شد مخلوط روغن زیتون را همراه با آب لیمو بیفزایید. آن را حدود ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کیک طلایی قهوهای شود، بعد آن را روی یک قفسه سیمی قرار دهید تا خنک شود و سپس برش دهید.
نکته:
در روشهای تهیه کیک از روغن یا کره استفاده میشود، اما امروز برای تهیه این کیک از روغن زیتون استفاده شده است که هر چه مرغوبتر باشد، کیفیت کیک شما بهتر میشود.
خواص زیتون برای فصل تابستان
روغن زیتون سنگهای صفراوی را دفع و یبوستهای مزمن را درمان میکند و معالج قولنجهای ناشی از ورم کلیه است. تسکین درد و سوزش سوختگیها، درمان آفتاب زدگی و سرمازدگی، گزش حشرات، مار و عقرب است.
مزاج زیتون
زیتون رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و قابض، میوه نارس زیتون سرد و خشک، روغن زیتون گرم و خشک
برگ درخت زیتون نیز گرم و خشک است.
منبع :خراسان