افسانه ظروفی
مواد لازم برای 4 نفر
خمیر میل فوی (هزار ورق) به میزان لازم
سیب 3-4 عدد متوسط
مارمالاد زردآلو 2 قاشق سوپخوری
کرۀ آبکرده 50 گرم
پودر شکر الک کرده 50 گرم
روش تهیه تارت سیب فرانسوی
فر را با دمای 200 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و خمیر میل فوی را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2-3 میلی متر باز کنید و دایرهای به قطر 20 سانتیمتر از آن برش دهید.
آن گاه خمیر را روی صفحۀ سلیکونی و یا کاغذ روغنی قرار دهید و در سینی شیرینی پزی بگذارید.
حالا پوست سیبها را بگیرید و هسته ها و قسمت میانی سیب را دور بریزید.
اکنون سیبها را به ورقه های نازک برش دهید و برای جلوگیری از سیاه شدنشان، قدری آب لیموی تازه رویشان بپاشید.
آنگاه مارمالاد زردآلو را روی خمیر بمالید و سیب ها را رویش بچینید.
اینک روی سیبها کره بمالید و پودر شکر بپاشید.
سپس تارت سیب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیکه سیب ها طلائی رنگ شوند، بپزید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: