لیلا آیانی صفت
مواد لازم برای 8 نفر
آرد 130 گرم
كره سرد و خردكرده 90 گرم
شكر 60 گرم
زرده تخممرغ 2 عدد
مواد لازم میانی
تخممرغ 3 عدد
پوست پرتقال رندهكرده 1 قاشق سوپخوری
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری
شكر 165 گرم
شكلات سیاه آبكرده 60 گرم
پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری
خامه 160 میلیلیتر (دو سوم پیمانه)
شكلات سیاه خردكرده 140 گرم
خامه اضافی 60 گرم
شكلات مغزدار برای تزئین 20 عدد
روش تهیه تارت با شكلات مغزدار
قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر را چرب كنید. آنگاه آرد را در كاسهای الك كنید و كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به شكل خرده نان در آورید. سپس شكر و زردههای تخممرغ را بیفزائید و خمیر كنید. حالا خمیر را در كیسه نایلونی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگهدارید.
بعد خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و در قالب پهن كنید. با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد نمائید. با كاغذ روغنی بپوشانید و با حبوبات سنگین كنید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
اكنون قالب را از فر خارج كنید، كاغذ و حبوبات را بردارید و 10 دقیقه دیگر خمیر را بپزید. صبر كنید تا خمیر خنك شود و بعد مواد میانی را روی آن بریزید و بقیه مراحل را طبق دستور در روش تهیه مواد میانی دنبال كنید.
روش تهیه مواد میانی: تخممرغها، پوست پرتقال، آب پرتقال، شكر، شكلات آبكرده، پودر كاكائو و خامه را در ظرف مناسبی بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا مایه یكدستی حاصل شود. این مایه را روی خمیر سرد شده بریزید و صاف كنید.
آنگاه در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. بعد بگذارید كاملاً خنك شود. حالا شكلات خردكرده و خامه اضافی را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا سس یكدستی حاصل شود.
همینكه سس قدری خنك شد، آن را روی كرم درون قالب بریزید و تارت را به مدت تقریبی 3-4ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. اكنون آن را با شكلات مغزدار نصفكرده تزئین كنید.