مواد لازم برای شیر برنج مکزیکی :
برنج | 1 پیمانه |
شیر | 7 پیمانه |
شیر عسلی | نصف قوطی |
چوب دارچین | 4 عدد |
هویج | 1 عدد |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
خامه (دلخواه) | 100 گرم |
کشمش یا مویز | یک سوم پیمانه |
کره | 20 گرم |
طرز تهیه شیر برنج مکزیکی :
ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و چوب های دارچین را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید.
برنج را باید از ۴ ساعت قبل خیس کنید. به محض جوش آمدن شیر، برنج را اضافه کنید. اجازه بدهید چندتا قل بخورد بعد حرارت را کم کنید تا برنج بپزد و کاملا مغز پخت شود. من از برنج ایرانی نو استفاده کردم. اگر شما از برنج دیگری استفاده می کنید، ممکن است نیاز باشد اول کمی برنج ها را با یک پیمانه آب بپزید بعد شیر را اضافه کنید.
هر از گاهی هم بزنید که ته نگیرد، بعد از مغز پخت شدن برنج، هویج رنده شده را اضافه کنید و اجازه بدهید ده دقیقه دیگر بپزد.
وانیل را به قابلمه اضافه کنید.
من نصف قوطی شیر عسل را اضافه کردم. شما می توانید با توجه به ذائقه تان میزان شیرینی آن را کم یا زیاد کنید.
شیر برنج را خوب هم بزنید. در قابلمه را ببندید، حرارت را خیلی کم کنید و اجازه بدهید یک ربع دیگر پخته شوند. بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید. اگر می خواهید شیربرنجتاون رژیمی باشد خامه را حذف کنید.
دیگ شیر برنج را داخل یک ظرف آب سرد بگذارید و مرتب هم بزنید تا خنک شود. در حین هم زدن چوب های دارچین را هم دربیاورید.
کره را داخل ماهیتابه ذوب کنید و کشمش ها را تفت بدهید.
کشمش را به شیربرنج اضافه کنید و هم بزنید.
شیر برنج را داخل ظرف در دار بریزید و بگذارید یخچال تا کاملا خنک شود. بعد می توانید نوش جان کنید.
منبع : 2nafare.com