Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:33

7
خرداد
شیر برنج مکزیکی ؛ یک دسر خوشمزه برای ماه رمضان

شیر برنج مکزیکی ؛ یک دسر خوشمزه برای ماه رمضان

شیربرنج، یکی از رایج ترین دسرهایی است که در ماه رمضان، سر سفره های افطار دیده می شود. شیربرنج را به روش های مختلفی طبخ می کنند.

شیربرنج، یکی از رایج ترین دسرهایی است که در ماه رمضان، سر سفره های افطار دیده می شود. شیربرنج را به روش های مختلفی طبخ می کنند. شیربرنجی که می خواهم طرز تهیه اش را برای شما بگذارم یک شیربرنج مکزیکی است که به صورت سرد سرو می شود. اگر شیربرنج دوست دارید و یا اهل تجربه کردن دسرهای جدید هستید، این دسر خوشمزه را درست کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای شیر برنج مکزیکی :

 برنج 1 پیمانه 
شیر  7 پیمانه 
شیر عسلی   نصف قوطی
چوب دارچین  4 عدد 
هویج 1 عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
خامه (دلخواه) 100 گرم
کشمش یا مویز یک سوم پیمانه
کره 20 گرم

 

طرز تهیه شیر برنج مکزیکی :

ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و چوب های دارچین را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید.

برنج را باید از ۴ ساعت قبل خیس کنید. به محض جوش آمدن شیر، برنج را اضافه کنید. اجازه بدهید چندتا قل بخورد بعد حرارت را کم کنید تا برنج بپزد و کاملا مغز پخت شود. من از برنج ایرانی نو استفاده کردم. اگر شما از برنج دیگری استفاده می کنید، ممکن است نیاز باشد اول کمی برنج ها را با یک پیمانه آب بپزید بعد شیر را اضافه کنید.

هر از گاهی هم بزنید که ته نگیرد، بعد از مغز پخت شدن برنج، هویج رنده شده را اضافه کنید و اجازه بدهید ده دقیقه دیگر بپزد.

 وانیل را به قابلمه اضافه کنید.

من نصف قوطی شیر عسل را اضافه کردم. شما می توانید با توجه به ذائقه تان میزان شیرینی آن را کم یا زیاد کنید.

شیر برنج را خوب هم بزنید. در قابلمه را ببندید، حرارت را خیلی کم کنید و اجازه بدهید یک ربع دیگر پخته شوند. بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید. اگر می خواهید شیربرنجتاون رژیمی باشد خامه را حذف کنید.

 دیگ شیر برنج را داخل یک ظرف آب سرد بگذارید و مرتب هم بزنید تا خنک شود. در حین هم زدن چوب های دارچین را هم دربیاورید.

کره را داخل ماهیتابه ذوب کنید و کشمش ها را تفت بدهید.

کشمش را به شیربرنج اضافه کنید و هم بزنید.

شیر برنج را داخل ظرف در دار بریزید و بگذارید یخچال تا کاملا خنک شود. بعد می توانید نوش جان کنید.

 

منبع : 2nafare.com

 بیشتر بخوانید:

سوپ نخود فرنگی، یک سوپ ویژه برای افطار

طرز تهیه حلیم فوری

حلیم عدس؛ یک غذای بی نظیر خراسانی!

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، آموزش آشپزی، شیربرنج، دسرهای سنتی، شیربرنج مکزیکی، شیربرنج فوری تعداد بازديد: 695 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز