Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 03:00

5
خرداد
کلوچه زنجفیلی

کلوچه زنجفیلی

همه مواد خشک را با هم مخلوط و الک کنید. کره و گلوکز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود. تخم‌مرغ و مخلوط کره و گلوکز، پوست پرتقال و زنجفیل را به مواد خشک بیفزایید.

آرزو مقدم

 

مواد لازم برای حدود 20 عدد 

آرد                                   ۳۵۰ گرم

نمک                                 یک پینچ

پودر شکر                           ۲۰۰ گرم

جوش شیرین                      یک قاشق چایخوری

کره                                   ۱۲۵ گرم

گلوکز یا عسل                     ۷۵ گرم

تخم مرغ                            1 عدد

پوست پرتقال رنده کرده         یک قاشق چایخوری

زنجفیل تازه (رنده کرده)         دو قاشق چایخوری

روش‌ تهیه کلوچه زنجفیلی 

همه مواد خشک را با هم مخلوط و الک کنید.

آن‌گاه کره و گلوکز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود.

سپس تخم‌مرغ و مخلوط کره و گلوکز، پوست پرتقال و زنجفیل را به مواد خشک افزوده و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.

روی خمیر را بپوشانید و ۲۰ دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا هر بار به اندازه یک گردو از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و رویش را اندکی تخت کنید.

اکنون توپ‌های خمیر را با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.

اینک کلوچه‌ها را به مدت تقریبی ۱۵ - ۱۸ دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه کلوچه‌ها خنک شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری

کلوچه‌ها را در ظرف در دار نگه دارید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کلوچه‌های ترد فندق و مربا

کلوچه ایتالیایی

ویژگی‌ها و ارزش غذایی کلوچه

 

برچسب ها: کلوچه، شیرینی پزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، کلوچه خانگی، کلوچه زنجفیلی، کلوچه زنجبیلی، دستور تهیه کلوچه زنجفیلی، روش تهیه کلوچه زنجفیلی، روش پخت کلوچه تعداد بازديد: 395 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کلوچه چیست؟

فیلم روز
تصویر روز